Iryna Koval

Poetry Home Riva Del Garda Palace

Poetry Home Riva Del Garda Palace
Poetry Home Riva Del Garda Palace

Чи були ви коли-небудь в Італії на узбережжі озера Гарда? Хоч фізично я там ще не була, але емоційно та подумки мандрую туди щодня завдяки парфумованому лосьйону для тіла Riva Del Garda Palace від українського бренду Poetry Home.

Бренд спеціалізується на виробництві люксових ароматів для дому та бізнесу. Дизайн кожного засобу виглядає дуже витончено та стильно, поєднання чорного з золотим точно доповнить та гармонійно впишеться у будь-який інтер’єр.

Poetry Home Riva Del Garda Palace

Лосьйон має зручний дозатор, який значно полегшує використання.

Текстура засобу легка, ніжно ковзає по шкірі, не залишаючи при цьому жирного чи липкого шару. Після себе залишає неймовірний аромат, який сміливо може замінити навіть парфуми.

Я довго вагалася над вибором аромату, але зупинила свій вибір на Riva Del Garda.

Тип аромату: квітковий, свіжий

Основні ноти: евкаліпт, інжир, ірис, кардамон, кедрова деревина, магнолія, сандалове дерево, фіалка

Верхні ноти: евкаліпт, інжир, ірис, фіалка

Ноти серця: кардамон, кумарин, магнолія

Базові ноти: білий мускус, кедрова деревина, сандалове дерево

Цей аромат, сповнений нотами свіжості та елегантності, подумки переносить у безтурботні дні на італійському узбережжі, де кожен момент наповнений красою та гармонією.

Стійкість відмінна, аромат тримається на шкірі протягом всього дня. Влітку цей аромат сміливо замінив мені парфум.

Лосьйон не лише додає аромату, але й містить у своєму складі багатий комплекс натуральних олій та інгредієнтів, які забезпечують комплексний догляд за шкірою:

Олії аргани, кокоса, ши, соняшнику та абрикосової кісточки: Кожна з цих олій відома своїми зволожувальними, живильними та відновлювальними властивостями. Вони насичують шкіру необхідними вітамінами і мікроелементами.

Алое: Заспокоює шкіру, знімає подразнення і зволожує.

Лимонна кислота: Регулює рівень pH, підтримуючи оптимальний баланс для шкіри.

Натуральні олії насичують клітини епідермісу необхідними мікроелементами, що сприяє їх відновленню та підтриманню здоров'я шкіри. Лосьйон інтенсивно зволожує шкіру, попереджаючи появу сухості та лущення. Він нейтралізує вплив жорсткої проточної води, забезпечуючи комфорт і м'якість шкіри після водних процедур.

Підходить для використання як для рук, так і для всього тіла, забезпечуючи комплексний догляд за шкірою. Цей лосьйон створює відчуття комфорту і доглянутості, підтримуючи шкіру зволоженою, м'якою та здоровою щодня.

Riva Del Garda Palace від Poetry Home– це ідеальний лосьйон, що поєднує в собі розкішний аромат і чудові зволожувальні властивості, роблячи шкіру доглянутою та привабливою.