K Tatiana BL

Okis Brow

Okis Brow

Я приємно вражена Okis Brow Концентратом алое для глибокого зволоження брів і вій.
Раніше, перед тим як він в мене з’явився, його наносили мені на вії та брови в салоні (після процедур). Чудовий захист та відновлення після різних процедур.
Відразу, після першого застосування вже вдома, я помітила, що мої брови і вії стали м'якшими та більш зволоженими.
Концентрат має легку та трохи густу текстуру (як гель) і швидко вбирається, не залишаючи ніяких слідів. Для нанесення я використовую звичайну щіточку (брала окремо одноразову). Спочатку наношу на щіточку, потім намащую на брови та вії.
Цей продукт робить вії та брови доглянутими і здоровими.
Дуже подобається що в нього натуральний склад.
Рекомендую всім, хто займається доглядом за собою і своїм виглядом (можете, спочатку, взяти пробник щоб побачити чи підійде вам. Здається, що він підходить майже всім.)

Зараз, коли використовую цей продукт, не фарбую вії чимось, тому що він досить добре підтримує форму і вигляд (без використання додаткових продуктів). Іноді підфарбовую брови олівцем а потім наношу концентрат. Добре виконує всі вказані функції: відновлення, живлення, зволоження, розгладження (тобто відповідає опису). Зараз вії та брови виглядають як після ламінування.
Приємні відчуття після нанесення, не обтяжує. Лише, може одразу здаватись що дуже сильний різкий запах, але аромати приємні і на протязі дня вивітрюється та до нього можна звикнути після декількох використань. Наношу два рази в день (вранці та вечером).
Зручна упаковка (бутилочка) + ціна нормальна і нормальний об’єм, вистачає досить надовго при постійному використанні.

Okis Brow
Okis Brow