Mila__Mi

Посиденьки з подругами, або романтична зустріч?

Посиденьки з подругами, або романтична зустріч?
Посиденьки з подругами, або романтична зустріч?

Місти - це ідеальний варіант на літо (навіть на спекотне літо ☀️).

У бренда в асортименті аж 7 парфумованих містів 🙊 Але я таки обрала серед них один, який на даний момент мене найбільше зацікавив, а саме - "Яскравий ритуал". Звучить якось по особливому, не вважаєте?

Пляшечка виконана з напівтемного, щільного пластику, оформлення приємне, в такому, трохи східному стилі. Загалом лінійка Naturals у Bioselect і поєднує в собі якраз таки схід та захід.

На зворотній стороні пляшки можна знайти трохи детальної інформації про засіб: склад, опис аромату від виробника та інше.

У складі можна зустріти гліцерин (зволожує та утримує вологу), касторову олію (зволожує, пом'якшує та заспокоює шкіру), арганову олію (живить, знімає запалення та заспокоює шкіру, розгладжує та підтягує шкіру, стимулює кровообіг і покращує стан волосся), олія цубаки (олія японської камелії - живить, зволожує, надає гладкості та підтримує еластичність, відновлює шкірний бар'єр та заспокоює шкіру).

Дозатор формату спрей-розпилювач. При розпиленні видає широку дозу спрею.

Консистенція водички в якій відчувається легка олійність, яка не залишає після себе жирної плівки на шкірі, але надає шкірі додатковий доглядовий ефект.

При першому натиску, особисто мені він нагадує фруктово-ягідну налівочку 🤭 І якщо в наливках подекуди добре відчувається спирт, то тут такого немає, він тут тихий і в малій дозі (незважаючи на те, що у складі він перший у списку).

Я "носила" цей спрей впродовж трьох тижнів і напочатку не могла підібрати асоціації і сформулювати свої враження. Його хотілося все частіше і частіше використовувати, він наче викликав залежність, бо хотілося обливатися ним з голови до ніг. А на хвилиночку, у нас на градуснику вже 2 тижні як 40+ (і за цей час було лише 2 дощових дні).

Це я до чого, у спеку я рідко наношу на себе якісь парфуми, окрім того, що звичайно користуюся ароматними гелями для душу і після наношу ароматні кремчики, або ті, що з нейтральними аромати.

А тут от як, рука так і тягнулася до цього спрею. І ось нарешті я таки зрозуміла з чим він в мене асоціюється ⬇️

Не дарма я написала такий заголовок, бо від цього аромату у мене йде подвійна асоціація (ну, або вечір з продовженням 🤭).

Уявіть собі літній вечір, ваш хлопець/або чоловік пішов з друзями на футбол, ви трохи посперечалися, бо хотіли провести цей день разом (ну усяке буває 😄). Ви сидите одна вдома, трохи сумуєте і вам пишуть подруги, мов приходь посидимо вип'ємо і побазікаємо.

Ви прийшли до подруги, проходите до "кімнати посиденьок", сідаєте, подруга підносить вам бокал, а в ньому фруктова-ягідна налівочка, наче і для настрою і не надто таке, аби штормило 😅 А пахне, домашньою зрілою м'якоттю сливи з вишневими нотками. І солодко і алкогольно водночас, ви наче розслабляєтеся і всі проблеми відходять на другий план, ви в моменті, в моменті насолоді. Ви чуєте розмову і сміх подруг і також посміхаєтеся.

Трохи згодом ви помічаєте розкішний букет рожевих піонів, які вже розкрилися і накрили кімнату своїм прекрасним ароматом. Але не одними піонами ... Ви відчуваєте ноти ще якихось квітів, але не можете зрозуміти що саме. Я думаю, що скоріше за все це олія тієї самої квітки японської камелії, щось нове для нас, але водночас таке знайоме, щось нагадує ...

Часто у доглядових засобах я зустрічаю зелений чай, який витягнутий з квітів камелії. Ось якщо поєднати, то я відчуваю розкриття зеленого чаю з легкою квітковою нотою 🌺

Десь між фруктово-ягідними нотами і квітковим міксом я чую загублену ноту арганової олії. Хто колись щось пробував з аргановою олією, або саму олію у чистому вигляді (наприклад для масажу, або у якості ароматерапії), той знає, що вона має досить насичений, але такий розкішний, шлейфовий аромат.

Комусь аргана можете здатися важкою за ароматом, але хочу відмітити, що тут вона ледь помітна (саме за ароматом), але саме у доглядовій якості вона себе найбільше показала 🫰🏻

Аромат такий, наче п'янить та дарує задоволення.

Після вечірніх посиденьок з подругами вас забирає хлопець і на вас чекає романтичне продовження під свічками 😏

Бо далі, коли аромат вже осяде я починаю відчувати у ньому легку вершкову ваніль, яка наче огортає своїм теплом, але не душить, вона не важка. Так і завершується ваш чудовий вечір у затишній атмосфері з посмішкою на вустах від дружніх посиденьок і з коханою людиною поруч 🤍

Аромат дуже класний, мені справді сподобався 💖 Якщо він зараз мені так подобається, уявляю який він шикарний на більш холодну пору року 😍 І так, для мене він такий, денно-вечірній аромат за часом.

Я наносила спрей і на тіло і на волосся, і ось щодо стійкості і додаткового доглядового ефекту⬇️

шкіра тіла:
▫️ зволожує та пом'якшує шкіру

волосся:
▫️пом'якшує, розгладжує та надає блиску (а все завдяки аргановій олії у складі)

Що стійкості, на шкірі тіла він відчутний впродовж 4-5 годин, що для спрей-місту просто шикарно.

На волоссі та на одязі я відчуваю його впродовж цілого дня (хоч і з часом він поступово зменшуватиметься).

Від мене однозначна рекомендація спрей-місту "Яскравий ритуал", бо він неодмінно додасть яскравості у сірі будні 🤍Якщо любите фруктово-квіткові аромати, беріть на замітку 😉