Столярчук Юля

Моя знахідка

Моя знахідка

Розпочну з самого дизайну. Мінімалістично,капець як красиво😍

Баночку не хочется ховати😍

хоча в мене вона знаходиться саме у холодильнику мені так більше подобається, я люблю коли маска прохолодна .

Моя знахідка
  • Phaseolus angularis Adzuki— бобова рослина. Квасоля адзукі — це дрібна червона квасоля, наповнена клітковиною, антиоксидантами та білком.Вони містять інгредієнт під назвою сапонін, який, якщо використовувати в догляді за шкірою, є природним ексфоліантом, який також піниться подібно до миючого засобу. сапоніни стабільні, що робить їх ідеальним поєднанням для формул, багатих рослинними екстрактами, ферментами та оліями. Оскільки сапонін може виконувати такі важкі роботи, боби адзукі є звичайним інгредієнтом природних формул для догляду за шкірою, особливо для жирної шкіри або шкіри, схильної до вугрів. Завдяки своїй здатності м’яко відлущувати шкіру, вони також добре підходять для сухої та зневодненої шкіри, видаляючи лущення з поверхні, не порушуючи природний бар’єр шкіри для зволоження. Ви можете розраховувати на більш підтягнутий і яскравий колір обличчя за умови тривалого використання Ніжно відлущує шкіру.
  • Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
  • Каолін - біла, або китайська, глина - мінерал з групи алюмосилікатів. Аморфний дрібнодисперсний порошок від білого до жовтуватого або сірого кольору із землистим смаком без запаху. Складається з дрібних тонких кристалічних пластинок, добре змочується водою та органічними малополярними рідинами, поверхня має рН 5. Гігроскопічний, має високу покриваність, адгезивні та абсорбуючі властивості. Не розчинний у воді, етанолі та мінеральних кислотах.
  • КАПРИЛОВІ ТРИГЛІЦЕРИДИ - складні ефіри гліцерину з каприловою та каприковою кислотами, С8-С10 тригліцериди, натуральні пом'якшувачі, отримані з кокосової олії. Пом'якшують шкіру, не залишаючи важкого жирного відчуття, покращують сенсорні характеристики, розтікання продукту. Мають гарну зволожуючу здатність, запобігаючи трансепідермальної втрати води випаровування води зі шкіри. Усувають неприємне відчуття стягнутості та сухості шкіри. Заповнюють нестачу ліпідів у міжклітинному цементі, насичують шкіру жировими компонентами, мають високу стабільність до окислення.
  • 1,2-Гександіол є високоефективним і м'яким сполучною агентом і зволожувачем.
  • Hectorite -Тип глини, що використовується в косметиці, покращує текстуру, надаючи гладкість, шовковистість.
  • СПІРТ ЦЕТИЛОВИЙ – гексадециловий спирт, безбарвні кристали, нерозчинні у воді, розчинні в етанолі, ефірі, хлороформі.
  • Glyceryl Stearate SE виготовляється з рослинного гліцерину та стеаринової кислоти з невеликою кількістю стеарату натрію або стеарату калію як емульгуючого елемента. Ця форма гліцерилстеарату була трохи модифікована, щоб мати особливо високу спорідненість з водою і, отже, бути ще більш ефективною як сполучна речовина.
  • Сорбітан оліват - унікальний природний емульгатор, який містить ПЕГ, з оливкової олії. Зменшує втрату вологи в шкірі, володіє високою зволожуючою дією, гіпоалергенний і біомімізує шкіру.
  • Олійний, злегка воскоподібний ефір цетеарилового спирту і жирних кислот з оливкової олії.Цетеарил оліват сприяє утриманню вологи в шкірі і підвищує стійкість активного інгредієнта до води і поту. Це допомагає пом'якшити шкіру і волосся і дає кремам гладкий і розкішний вигляд.
  • УЛЬТРАМАРИН -алюмосилікат натрію, що містить сульфіт або полісульфіт натрію. Вихідно натуральний неорганічний пігмент, що отримується з природних копалин, зокрема, ляпис-лазурі. Склад непостійний. Колір синій, фіолетовий чи червоний.
  • Екстракт плодів Pyrus Communis (груша) походить з азіатської груші і вважається важливою лікарською рослиною. Виявляє антиоксидантну, протимікробну, протипухлинну, освітлюючу шкіру дію. Він ефективний у загоюванні ран і може зменшити розвиток шрамів за рахунок посилення зшивання колагенових волокон, збільшуючи міцність шкіри.
  • ЕТИЛГЕКСИЛГЛІЦЕРИН – моноалкіловий ефір гліцерину, безбарвна рідина. Один із найсильніших «зелених» консервантів, за силою порівняний із парабеновими аналогами.
  • НАТРІЮ АКРИЛАТУ/НАТРІЮ АКРИЛОІЛДИМЕТИЛ ТАУРАТ СОПОЛІМЕР - суміш синтетичних речовин, що регулює в'язкість емульсій, забезпечує загущення водних розчинів завдяки утворенню складної структури. Здатна формувати плівки на поверхні.
  • ПЛЮЩ ЗВИЧАЙНИЙ (Hedera helix) - вічнозелена ліана сімейства аралієвих. Екстракт із листя П.о. містить глікозиди (наприклад, гедерин), сапоніни, флаваноїди, фенольні кислоти, пектин, мінеральні солі, органічно зв'язаний йод та інші компоненти. Зменшує набряклість, має тонізуючу, антибактеріальну та протизапальну дію.
  • ВОДА - один із основних компонентів рецептур більшості косметичних виробів: лосьйонів, шампунів, ополіскувачів, емульсій різних типів, зубних паст, еліксирів тощо. Забезпечує виробам необхідну основу, прозорість, в'язкість, концентрацію, колір, розчинник для частини інгредієнтів крему.
  • ПОЛІЗОБУТЕН - термопластичний полімер, прозора рідина, що не розчиняється у воді, розчинний у маслах. Має пом'якшувальну та зволожуючу дію.
  • ЯБЛОНЯ (Malus) - рід деревних та чагарникових рослин сімейства розоцвітих, що налічує безліч видів та сортів. Свіжі плоди і листя Я. містять пектинові речовини, білки, катехіни, органічні кислоти (яблучна, винна, лимонна, хлорогенова, саліцилова, арабінова, борна, аскорбінова), вітаміни В1, В2, В3, каротин, цукру, клітковину, фосфору, флавоноїди, амігдалін, ефірна та жирна олії.
  • fragaria chiloensis - Багаторічна трав'яниста рослина сімейства розоцвітих. У лікувальних цілях використовуються плоди, листя та коріння суниці у свіжому та висушеному вигляді. У косметиці екстракти 3.л. використовуються для зволоження та пом'якшення шкіри, очищення та легкого відбілювання, розгладжування зморшок у кремах та масках для сухої та нормальної шкіри; тонізуючих та очищаючих лосьйонах, шампунях. Червоний колір полуниці виникає з її великої кількості антиоксидантних сполук, відомих як антоціани.
  • ОКСИД ЗАЛІЗУ - натуральний пігмент, що забезпечує гаму різноманітних відтінків у пудрах та тональних кремах для обличчя максимально наближених до природних.
  • КАПРИЛІЛ/КАПРИЛ ГЛЮКОЗИД -зелений солюбілізатор, алкіл ефір глюкози, що отримується з жирних спиртів і глюкози рослинного походження. Високоефективний розчинник для масел і ліпофільних компонентів.
  • СОРБІТАН МОНООЛЕАТ (Сорбітанолеат)- суміш ефірів сорбіту та олеїнової кислоти з переважанням моноефіру.Використовується як емульгатор олія/вода в косметичних кремах типу вода/масло, губна помада та ін. Має хорошу солюбілізуючу здатність.
  • Тріетоксікапрілілсілан класифікується як Силоксанові ефір (силікон), який служить сполучником і емульгатором. Тріетоксікапрілілсілан служить в якості реактивного агента для обробки поверхні, який хімічно пов'язує пігменти з утворенням стабільного покриття навіть при низькому pH;

Текстура маски нагадує такий плотний крем, текстура не рідка , гарно наноситься на обличчя .

маски потрібно зовсім не багато, вона гарно розподіляється .

Наносячи її я роблю легенький масаж , в ній є скрабуючи частинки , вони додатково проскоабують обличчя але і ніяк не травмують шкіру, тому можна не переживати😉

Аротам її ледь ледь вловимиЦ , але такій ніжний квітковий , мені сподобався.

Колір також дуже гарний 😍 при нанесені на обличчя він майже незамітний, тільки скрабують частинки гарненько видно.

Подобається мені,що при нанесені , вона не твердіє і не стягує обличчя . Комфортне відчуття з нею, відчувається максимальне зволоженя, і напитування шкіри.

хожц приблизно 10-20 хв 2-3 рази в тиждень .

І дійсно вона так круто працює. На другий день також воно таке приємне на дотик 😍