Hrystja_

Викидушки…нарешті я змогла!!!

Викидушки…нарешті я змогла!!!

Тут вже традиційно почну з того, що дуже сподобалось, і планую повторити... Це ті продукти, після використання яких в мене враження тільки покращилось.

1). Гель Bioderma. Для моєї жирної шкіри він підійшов ідеально. Він доочищає все, що не очистила гідрофілка. Шкіра не пересушена. Дуже комфортний.

2). Atopalm крем для обличчя і тіла. Для мене він теж був дуже класний. Особливо в парі з ретинолом. Але тільки на зиму, бо на літо він мені заважкий. Але це той крем, який варто спробувати хоч раз.

3). Avalon organics. Шампунь проти випадіння волосся. Мені справді допоміг. Склад ідеальний. Це один з кращих шампунів з непрофесійної серії.

4). Маска Clarins. Її використовувала на ніч. Зранку лице було дуже свіжим, взагалі не стомленим і не набряклим.

5). Гідрогелева маска Joko blend. Про неї я не писала допис, тому вирішила виділити тут. Вона дійсно дуже класна, найкраща для мене.

Викидушки…нарешті я змогла!!!

1). Balea гель для душу/ шампунь для дівчаток. Тут класний дитячий дизайн, натуральний склад. Загалом непоганий, бо, зазвичай, в пляшках з такими принтами склад жахливий. Тут все ок...тільки трохи сушить волосся.

2). Нічна маска Essence з вівсяним молоком. Класна. Мені замінила Laneige. Але я знайшла кращий бальзам, який дає більший ефект.

3). Колагенова сироватка Idealove. Мені вона виявилась трохи липка. А ще вона має запах...а я не дуже люблю таке в догляді.

4). Сироватка з вітаміном С. Вона ідеальна. Не липка, прозора, свої функції виконує дуже добре. Але в складі є триетаноламін...я якось упустила цей момент при покупці. Якщо б його не було, то в мене вона була б часто.

5). Крем Rituals. Запах просто неймовірний- розквітлих півоній на весні. Його хочеться нюхати знов і знов. Але як крем він не зволожує. Хіба як лосьйон в спеку, коли не треба чогось живильного.

Це скраб Rituals jing. Якщо з скрабом Hammam я ще якось мирилась, то цей дуже не підійшов. Він пече...пече нестерпно. Якщо десь ж якась ранка на тілі (про яку я навіть не знала, бо не відчувала) ...то це провал🫣. І зараз такий собі. Якоїсь трави...не такий, як має крем.

Є значно кращі в бюджетніші скарби.

Тут мені сподобалось все.

1). BB Purito. Це вже закінчився мій другий вв. Для мене він ідеальний: і по перекриттю, і з SPF. Ним користуюся, коли роблю якийсь макіяж "в вихід".

2). Консилер O'bays. Це досить навіть хороший консилер, не скатується, дружить з пудрами. Ним я була задоволена. Не всякий консилер мені так підходить.

3). Олівець для брів Maybelline. Для мене теж ідеальний, і дуже тонко малює👌.

4). Catrice олівець - максимайзер для губ. Такого ідеального олівця в мене ще не було. І він дійсно губи робить пухкішими. В мене відтінок 060, і його тепер дуже важко десь знайти.

4). Термотуш Heimish. Так легко в мене туш ще не змивалася. Вона мене повністю задовольнила, з нею в мене були вії.