Ta_nyaaaaaaa

Сироватка з гіалуроновою кислотою Dermaskill Hyaluron Booster

Сироватка з гіалуроновою кислотою Dermaskill Hyaluron Booster
Сироватка з гіалуроновою кислотою Dermaskill Hyaluron Booster
Сироватка з гіалуроновою кислотою Dermaskill Hyaluron Booster

Я завжди обираю зволожуючі засоби для підтримки шкіри у гарному стані. І якщо ви теж хочете зволожену, гладеньку, сяючу і пружну, то раджу звернути увагу на цю сироватку. Завдяки своїй потужній формулі, вона не просто зволожує, а проникає глибоко в шкіру, забезпечуючи інтенсивне і тривале зволоження, тому і надає ефект гладикості й підтягнутості.. Окрім цього, має і заспокійливі властивості.

Давайте детальніше розглянемо зволожуючу сироватку з гіалуроновою кислотою 💧

Сироватка з гіалуроновою кислотою Dermaskill Hyaluron Booster

Сироватка була попередньо запакована у картонну коробочку білого кольору із сріблястим відбиттям літер.

Зовні додатково обгорнута захисною плівкою.

Дизайн у флакону розкішний, поєднання білого із сріблястим, що виглядає естетично і щоразу тішить око. Саме до таких засобів рука тягнеться частіше.

Об‘єм стандартний для сироваток і містить 30 мл продукту.

Дозатор представлений у форматі помпи, що чудово функціонує і регульовано видає продукт.

Одного натиску на помпу достатньо для отримання порції, якої вистачає на одне використання.

Консистенція у сироватки середньої густини, абсолютно прозора. Крапля тримає форму, вона гелево-водичкою.

Абсолютно не жирна, не липка, а дуже легка й приємна на дотик. При розподіленні відчувається гелевість, тому сироватка дуже економна: 1 натиску помпи вистачає для нанесення на шкіру обличчя та шиї.

Аромат відсутній, що знову ж таки особливо прекрасно для чутливої шкіри.

Сироватка Hyaluron booster унікальна тим, що у ніц висока концентрація низькомолекулярної гіалуроновоі кислоти, яка загалом досить швидко дозволяє відновити гідробаланс шкіри. Крім того, за 7 днів використання такий тип гіалуроновоі кислоти здатний розгладить дрібні зморшки за рахунок наповнення шкіри зсередини.

Гіалуронова кислота займає третю (!!! означає, що вона у великих концентраціях) позицію у складі, але це не всі плюшки 😉 Також серед компонентів можна знайти екстракт портулаку, вівса, ромашки, бісаболол і гексопептид-5.

💧 Water (Aqua) - вода.

💧 Glycerin - зволожувач, притягує вологу з повітря та утримує її в шкірі, зволожуючи і пом'якшуючи її.

💧 Sodium Hyaluronate - форма гіалуронової кислоти, глибоко зволожує шкіру, утримує вологу, робить шкіру більш пружною і гладенькою.

💧 Sodium Glutamate - підтримує природний рівень зволоження шкіри, робить її м'якою та гладкою.

💧 Rh-Oligopeptide-1 (EGF, епідермальний фактор росту) - пептид, що стимулює клітинний ріст і регенерацію. Він сприяє оновленню шкіри, покращує її текстуру і зменшує ознаки старіння.

💧 Avena Sativa (Oat) Kernel Extract - екстракт вівса, заспокоює і зволожує шкіру. Знімає подразнення, заспокоює шкіру, забезпечує антиоксидантний захист.

💧 Portulaca Oleracea Extract - екстракт портулаку, антиоксидант та заспокійливий засіб. Захищає шкіру від впливу вільних радикалів, зменшує запалення, заспокоює шкіру.

💧 Nicotinamide - зменшує почервоніння після акне, запалень і перебування на сонці.

💧 Bisabolol - заспокійливий агент, основний компонент ромашки, зменшує запалення і почервоніння, заспокоює шкіру, сприяє загоєнню.

💧 1,2-Pentanediol - зволожувач та консервант. Зволожує шкіру, покращує текстуру продукту, сприяє кращому проникненню активних компонентів.

💧 1,2-Hexanediol - зволожувач та консервант; підтримує вологість шкіри, запобігає росту мікроорганізмів у продукті.

💧 Tripeptide-1 - пептид, що стимулює синтез колагену. Підвищує пружність та еластичність шкіри, зменшує зморшки, покращує текстуру шкіри.

💧 Sodium Benzoate - консервант.

Отож сироватка мість поєднання потужних зволожувачів, заспокійливих та відновлювальних інгредієнтів. Шикарний, цілком безпечний склад 🔥

Сироватку використовую зазвичай лише вранці, ввечері йде актив. Однак цього зволоження вистачає на цілий день.

Наношу ВИКЛЮЧНО на очищену вологу шкіру обличчя. Дівчатка, це дуже важливо для засобу з гіалуроновою кислотою, аби не одержати зворотній ефект.

Після вмивання розпорошую тонік або термальну воду і наношу сироватку. Шкіра відразу буквально перетворюється, стаючи м‘якою, свіжою і наповненою зсередини, завдяки чому так гарно сяє.

За умови регулярного використання і дотримання щоденного нанесення я помітила позитивні зміни: шкіра стала більш сяючою, підтягнутою і пружною завдяки глибокому і тривалому зволоженні. Також ці зміни помітили мої рідні і сказали, що шкіра стала виглядати краще.

Сироватку наношу обов’язково під зволожуючий крем чи спф. Так, завдяки цьому з липкістю я не стикнулася. Коли сироватка поглинається шкірою, то залишає лише гарне сяйво, без відчуття плівки і липкості. Чудово заспокоює подразнення у почервоніння, тому загальний тон шкіри виглядає більш рівномірно.

Гіалуронова сироватка також гарно працює як база під макіяж. На неї будь-який тонуючий засіб лягає рівномірно, ідеально!

Вважаю, що вона буде ідеальною не лише для сухого типу шкіри, а всім. Бо сироватка зовсім не обтяжує шкіру, не жирнить. Вона лягає легкою вуаллю, даруючи потужне зволоження.

Чомусь я впевнена і в тому, що вона має накопичувальний ефект, адже шкіра стає все кращою день за днем з початку її використання 😉