ksnklb

Невагомий крем для обличчя

Невагомий крем для обличчя

Усе ще в пошуках легкого крему для комбінованої шкіри? Natureal вже подбав про тебе 😉.
Розповідаю про крем-флюїд для обличчя, що має невагому текстуру та надає гарне зволоження.

Невагомий крем для обличчя
Невагомий крем для обличчя

У мене мініатюра 10ml, вона прийшла у окремій блакитній коробці. Взагалі дизайн тут мінімалістичний, так представлена лінійка догляду для обличчя.
На тюбику вказано, який це етап догляду і мінімум інформації, лише все потрібне.
Кришечка звичайна. Всередині крем запаяний фольгою, яку я не знімала. Справа у тому, що взагалі ця мініатюра дуже маленька, тобто залито крему під саму кришечку, а через легку консистенцію, він при відкритті сам вилазить, тому я зберегла фольгу, щоб не виливався крем.

Консистенція гелева, дуже легенька та тане на шкірі, текстура однорідна. Запах трав'яний, має теплинку, на обличчі не залишається, а отже і не заважає.
Колір крему не зовсім білий, має легкий відтінок.
Розприділяється дуже легко, швидко, без неприємних відчуттів жирності чи липоксті.
Чого тут у складі тільки немає: є і антиоксиданти, є ніацинамід мій улюблений, що регулює роботу сальних залоз; бакучіол, що стимулює клітинний обмін та робить шкіру еластичною; сквален, пом'якшує шкіру та сприяє її зволоженню.

Оскільки у мене комбінований тип шкіри, то креми, що швидко поглинаються, вже йдуть у мій топ. Мені подобається і фініш на обличчі: це вигляд такої здорової доглянутої шкіри із природнім сяйвом, у результаті регулярного використання можна помітити зменшення пор без їхнього забруднення.
А ще по цьому кремі не скочуються спф, адже він не лежить плівкою, а вбирається у шкіру.
За дією, це такий хороший базовий крем, адже він добре зволожує, та при цьому не відчувається на шкірі, подекуди навіть заспокоює шкіру та сприяє зменшенню запалень.