olenamoli

Jole Hyaluronic - сироватка з цінними компонентом

Jole Hyaluronic - сироватка з цінними компонентом

Кожне літо я в пошуках балансу між тим, щоб якісно зволожити шкіру і при цьому не переобтяжити. Тому що наслідком можуть бути прищики. Так, у дорослих дівчат теж бувають висипи🤷‍♀️

Розповім, як я створила для себе зволожуючу "бомбу". Один із її компонентів - Jole Hyaluronic Serum.

Сироватка знаходиться в зручному і, вже впізнаваному багатьма, брендовому флакончику. В черговий раз переконуюсь, наскільки зручніше користуватися помповою системою, ніж піпеткою!

Jole Hyaluronic - сироватка з цінними компонентом

Текстура надлегка, кремово-гелева, на обличчі стає водянистою. Вбирається швидко, що важливо! липкості не залишає.
Не треба довго чекати ефекту від сироватки. Він є одразу - зволожена, пружна шкіра, без сухості та лущіння.

Склад сироватки, як і у всій продукції бренда, чудовий! Серед активів зазначені:
гіалуронова кислота
● пантенол
● бісаболол
● рисовий протеїн.

Мене зацікавив бісаболол. Речовина добувається з аптечної ромашки, повністю натуральна. Має багато корисних властивостей, наприклад, заспокоює, пом'якшує та відновлює шкіру, підвищує захисний бар'єр, має аnti-age дію. Не пригадую, щоб зустрічала бісаболол раніше. Але це однозначно потужний компонент, справжній скарб від природи!

Влітку в мене сильно блищить Т-зона, а щоки можуть бути сухими. Сироватка добре збалансовує стан шкіри: не жирнить Т-зону, проте ретельно зволожує потрібні ділянки.

А якщо мені потрібне ще більш потужне зволоження, то спочатку наношу термальну водичку (в мене від Vichy) і, не чекаючи поки вона висохне, одразу на вологу шкіру наношу цю сироватку.

!!! І ще варто пам'ятати, що гіалуронова кислота притягує та утримує вологу. Тому рекомендовано перед сироваткою наносити невелику кількість тоніка чи тонера.

Отже, якщо ви шукаєте спосіб якісно зволожити та освіжити свою шкіру, раджу спробувати гіалуронову сироватку від Jole. Вона дійсно допомагає!