Анна @helloendrekson

[Hollyskin Face Care] — охлаждающая лифтинг-маска для борьбы с отеками

[Hollyskin Face Care] — охлаждающая лифтинг-маска для борьбы с отеками

[1] — замовила я цю масочку ввечері 23-го, а 25-го вона вже була у мене в руках. Окремий лайк за таку швидку доставку! 🤌🏻

[2] — розпакувавши коробку «мейкап» дуже розчарувалася… але стоп! Не спішіть розчаруватися і Ви! 😁

Пакування самої маски виконано в нетиповій (ромбоподібній) формі. На секунду мені здалося, що вона зімʼялася в дорозі, але все ок — це так треба! :)

[Hollyskin Face Care] — охлаждающая лифтинг-маска для борьбы с отеками
[Hollyskin Face Care] — охлаждающая лифтинг-маска для борьбы с отеками

[3] — відкривши коробочку Hollyskin я зрозуміла чому вона виконана у такому форматі: всередині по діагоналі лежав тюбик маски і широка паличка (між іншим, красивого мʼятного кольору!), що використовується для нанесення маски.

[4] — відкрила, послухала аромат, нічого не відчула, зраділа! Дуже легка (або взагалі відсутня 🤔) «віддушка». Клас, я таке люблю!

[5] — затестила на ділянці шкіри (на руці), аби зрозуміти: чи не викличе вона в мене алергію? Висновок: все класно, йдемо далі

[6] — після душу (попередньо очистивши обличчя пінкою) нанесла маску. Спочатку наносила паличкою, що йде в комплекті (вона зручна, дійсно), а потім підкоригувала подушечками пальців. Нанесення було справжнім задоволенням, чесно!

Ніжна та щільна текстура (така, як дуже густа сметана / або / пломбір, який тільки-но дістали з морозилки) легко лягла на все обличчя. Одразу, в перші секунди після нанесення, обличчю стало прохолодно. Під кінець процедури — вже прям добряче холодно!

За відчуттями схоже на охолоджуючу мазь для спини, якщо чесно 😁

[7] — тримала 7 хвилин (а інструкція рекомендує 10). Не дотримала, тому що, за графіком мали вимкнути світло (не, тому що, дуже холодно). На обличчі увесь цей час відчувалася свіжість і, навіть, холодок, але терпимо.

[8] — змила маску доволі легко (без допоміжних засобів, типу, пінки, тоніка, гідрофільної олії). Проста водичка (як за інструкцією і вказано) впоралася з маскою легко. ❕Але будьте уважні! Якщо Ви змиваєте маску при поганому освітленні – обовʼязково промийте ті ділянки обличчя, які можуть вібратори в себе частинки маски: зморшки, крильця носика, ямочка на підборідді, тощо.

[9] — навіть, коли тільки почала змивати маску, відчула різницю. Шкіра на обличчі, дійсно, стала більш пружною. Ще деякий час холодок на обличчі зберігався, але годину опісля я вже не відчуваю такого ефекту (так і має бути).

Висновок: пишу цей відгук за півтори години після нанесення маски і мені все подобається. Шкіра, дійсно, відчувається більш пружною та виглядає так, ніби я відпочила. Відчуваю легеньку сухість, але немає «стягнутості», все добре. Невелички прищі вона класно підсушила.

Думаю, що зранку прокинуся років на 5 молодшою 😂

Ставлю цій масці: 9/10

Грошей своїх варта, це точно!

Але, якщо у Вас суха шкіра, пошукайте ще більш детальні відгуки!

Дякую за увагу. Памʼятайте, що краса починається зсередини 🫶🏻