Швець Карина🤍

Avenue Des Parfums | Spicy Zanzibar

Avenue Des Parfums | Spicy Zanzibar

Привіт!

Сьогодні розповідаю про аромат, що заполонив моє серце - Spicy Zanzibar.

Я дуже добре знайома з цим ароматом та з подібними у його напрямку, тому коли брала цей, точно знала, що вподобаю його.

Ділюсь знахідкою для таких самих любителів свіжих, «чистих» ароматів, як і я 🤍

🍋Початкова нота:

Апельсиновий цвіт, Бергамот, Чорна смородина, Чорнобривці

🌼Нота серця:

Жасмин, Фіалка, Цикламен

🤍Кінцева нота:

Амбра, Ветивер, Кедр, Мускус

Аромат надзвичайно ніжний та не кричущий. Стартує яскравими цитрусовими нотками, ніби в один момент розчавили лимон і він швидко бризнув своїм соком.

Бергамот дуже органічно доповнює цю композицію, додаючи ще більшої легкості та свіжості водночас із майже невідчутною гірчинкою, яка відчувається хвилями.

Парфум близько сидить до шкіри, він майже не шлейфить - це більш інтимний аромат. При поривах вітру можливо легкий цитрусово-чорнобривцевий шлейф буде відчутний, але в основному він звучить при більш тісному контакті.

Далі парфум починає розкриватись і ось тут вступає та сама найбільш незвична нота - чорнобривці, або тагетес.

Скажу чесно, що я не фанатка цієї квітки, але в даному ароматі вона звучить дійсно розкішно. Аромат гармонійно зібраний до такого ступеню, що мені здається, він буде доречним всюди: і в офіс, і в транспорт, і у відпустку і навіть на весілля.

Чистота і невинність - це те, що асоціюється з даним парфумом. Мені здається, що таким ароматом пахне ділова, впевнена у собі жінка.

Якщо зі шлейфом все зрозуміло, то стійкість у нього середня - протягом дня аромат доведеться поновити. Я його яскраво чую близько 1,5-2 годин на шкірі, після чого аромат поступово затихає і відчувається лише якщо безпосередньо нюхати шкіру.

В базі я дуже добре чую ветивер в поєднанні з мускусними акордами, що все ще переплітаються з ніжно-гірким ароматом чорнобривців.

Для мене аромат Spicy Zanzibar - це поєднання свіжості і легкої терпкості, яка не дає парфуму скотитись в класичний мильний запах.

Цей парфум - пригода, яка переносить вас з офісу прямо на берег екзотичного острову, де океанські бризки пестять обличчя і освіжають в спекотні літні дні 🤍