Sofiia_Ts

Гідрофільна олія Abib Pore Cleansing Oil Heartleaf Oil-Wash

Гідрофільна олія Abib Pore Cleansing Oil Heartleaf Oil-Wash

Всім привіт! Заголовок обіцяючий, правда? 😄

Бо це реально правда. Це була моя перша гідрофільна олія, яка, мені як власниці комбінованої чутливої шкіри, підійшла на 100%.

Примітка, що на makeup її немає, але раніше була, можливо буде ще в наявності.

Тому давайте розбиратись:

Гідрофільна олія Abib Pore Cleansing Oil Heartleaf Oil-Wash

Цей продукт я обирала через його популярність в Кореї, бо на нашому ринку він був новий і було мало відгуків, а ціна була приваблива. Оцінивши склад, мені продукт сподобався, тому я рішила взяти.

Спочатку я з нею не подружилася, і взагалі думала як люди нею користуються, всьо по руках тече 😂 Але наловчилась, і мені сподобалось таке двоетапне очищення.

Сама олія упакована в дуже зручну баночку і з хорошим якісним дозатором, який не протікає (бачу, це часта проблема в такого типу засобах) та має аж цілих 200 ml! Мені вистачило якраз на рік при майже щоденному використанні.

Текстура досить легка, вона не відчувається прям дуже жирною чи неприємною, вона добре розподіляється по обличчі і швидко розчиняє макіяж. І що найцікавіше, я нею очі теж змиваю, і в мене не утворюється така плівочка на очах, яка буває після використання таких олійок. Чи я акуратно змиваю, чи це справді такий ефект не знаю. Я не дуже рекомендую змивати очі олією, але якщо макіяж стійкий, то тут можете не переживати.

Продукт гарно емульгується з водою, і змивається без проблем.

На відео я змиваю стійкі гелеві олівці Lamel і LN Pro. З першого разу змило десь на 95%, чучуть лишилось. Але це просто реально дуже стійкі олівці 😄

Аромат тут дуже трав'яний та натуральний, для когось може бути різкий. Проте я привикла до таких, мені трохи схоже до продукції Weleda.

Шкіра опісля дуже м'яка та гладенька, і нема такого відчуття надмірного очищення. Навіть після умивалки, шкіра заспокоєна та зволожена.

Cetyl Ethylhexanoate, Sorbeth-30 Tetraoleate, Triethylhexanoin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Isopropyl Palmitate, Polyisobutene, Houttuynia Cordata Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Gluconolactone, Castanea Crenata (Chestnut) Shell Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Pogostemon Cablin Oil, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Aqua, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Tocopherol.

Опис виробника дуже багатообіцячий, проте я не ставлю багато надій на продукцію, яка змивається. Основна функція - це якісне очищення.

Тут перед покупкою я перевіряла склад, і він тут безпечний, без якихось компонентів, до яких би були питання. Прості емульгатори та емоленти з великою кількостю олій та екстрактів, без віддушок. Для мене абсолюно не комедогенний.

Мені важко порівняти з іншими продуктами, бо це поки єдина гідрофільна олія, яка в мене була, але вона виявилось дуже хорошою і це моя щира рекомендація, хто в пошуках ✨

Питання до вас, який спосіб демакіяжу обираєте для себе: міцелярна вода, гідрофільна олія чи бальзам?