Користь турецького гр ейпфруту 🍊
Thalia Pink Grapefruit Mud Mask - моя випадкова бюджетна знахідка 🫣
Глибокоочищаюча грязьова маска для обличчя з екстрактом рожевого грейпфрута THALIA в об’ємі аж цілих 125 мл - нове відкриття у бюджетному сегменті догляду за обличчям.
Дуже люблю маски для обличчя. Різні.
Цю маску мені подарувала подруга-технолог, яка добре розуміється на косметичних продуктах. Спочатку я скептично віднеслася до неї, оскільки до неї була мало знайома з турецькою косметикою, але подруга наполягла на її тест-драйві, запевняючи, що вона мені сподобається і не помилилася.
Маска дійсно класно очищає шкіру, розчиняє забруднення, відкриває забиті пори. Мені здається, що вона непогано підійшла б для шкіри, схильної до акне, адже видно, що, після її використання, баланс шкіри, схильної до жирності (а в мене проблемна Т-зона) приходить в норму.
Я наношу іі на чисту шкіру на приблизно 20 хвилин до повного висихання, потім змиваю теплою водою. Фсьо. 🤷♀️ Шкіра свіженька.
Прочитала на офіційному сайті, що маска включає в себе активний інгредієнт AHA є ефективною комбінацією для запобігання появі плям на шкірі та зменшення щільності наявних плям.
Але, найголовніше те, що ця Thalia Pink Grapefruit Mud Mask не включає SLES/SLS та не містить парабенів і парафіну! ✌️
Склад (кому цікаво, переклад з офіційного сайту)👇:
Aqua (вода), каолін, гліцерил-стеарат, цетаріловий спирт, C12-15 алкілбензоат, цетарет-20, гліцерин, тригліцерид стеаринової кислоти, цинкове оксид, феноксиетраханнофера, Parphenapheroxyetrachanoxy Disca Citrussa juclecolico СІК, СІК ФРУКТІВ ПАССИФЛОРИ ГОРОДИНОЇ, БЕНЗИЛОВИЙ СПИРТ, СІК ЦИТРУСУ, ЛИМОН, ДЕТІМОНІКОХОЛІД, 78LI, ЦИТРИМОНІКОГОЛІЦИД.
Вона бюджетна, але для мене виявилася дієвою і, чомусь, найчастіше моя рука її стягує з полички у ванній кімнаті.
Знаю, що Thalia вважається якісною, не дорогою косметикою з натуральними складовими. Хочу спробувати ще щось із цієї лінійки.
Ціна-якість=👌
Рекомендую спробувати! 👍
Коментарі (0)