Mary&May набір пробників для освітлення шкіри
Пінка для вмивання, сироватка та крем під очі - знайомство з міні набором Mary&May
Привіт 🌷 Набір Mary&May Brightening Line 3 Step у мініатюрному форматі (пробники) знайомить нас із засобами для освітлення та рівномірного тону шкіри, завдяки ніацинаміду та хеномелісу.
Кожен пробник по 1,5гр, в цілому, цього достатньо, щоб зрозуміти, ефект та потребу вашої шкіри в цій лінійці засобів корейського бренду Mary&May.
Пакування у пробників дуже якісне, щільний матеріал саше, гарне оформлення, легко відкриваються.
Але, усі 3 засоби (пінка для вмивання, сироватка та крем під очі) залишили абсолютно протилежні враження.
Давайте знайомитися з міні набором засобів освітлювальної лінійки Mary&May 🩷
Пінка для вмивання з колагеном та ніацинамідом Mary & May White Collagen Cleansing Foam - антифаворит, без сумнівів.
Текстура - класична для корейських пінок, білого кольору з перламутровим відливом.
Аромат - квітково-мильний, доволі сильний.
При нанесенні на шкіру слабо піниться, створюється ефект плівки і закрадаються сумніви, чи буде вмивання якісним? Про очищення та зволоження мова навіть не йде, ефект, як в дуже бюджетного сегменту корейських пінок.
Робила 2 спроби при вечірньому вмиванні, кожного разу рука тягнулася за звичним гелем CeraVe, щоб нормально очистити шкіру обличчя.
Освітлювальна сироватка з ніацинамідом і хеномелісом – Mary & May Niacinamide + Chaenomeles Sinensis Serum - тут було вже не так сумно, а навіть із заявленим ефектом 😉 , окрім аромату.
З ніацинамідом усі знайомі, а от хеномеліс - це японська айва.
Текстура - сироватка схожа на свіжий мед, не розтікається, не масляниста. Колір теж схожий на мед чи трав'яний відвар.
Аромат - дуже різкий, нагадує розчинник. Через це не дуже приємно наносити на шкіру.
Ефект - сироватка липка, при нанесенні на шкіру дуже відчувається і в спекотну погоду мені це не подобається.
Але, сироватка швидко поглинається шкірою, залишає матовий ефект та дійсно вирівнює тон. Крем зверху потрібен, або зволожувальний, або ж сонцезахисний, якщо зранку наносити, як я.
В цілому, сироватка непогана, але, липкість, різкий аромат - суттєві мінуси. Серед засобів такого сегменту можна знайти набагато цікавіші.
Крем для шкіри навколо очей з глутатіоном і транексамовою кислотою – Mary & May Tranexamic Acid Glutathione Eye Cream - те, заради чого я купувала цей набір 😅. І це мій фаворит з міні набору освітлювальної лінійки Mary&May.
Текстура - щільна та жирненька, наче баттер. Легко наноситься на шкіру, танучий, дуже економний по витраті (фото не встигла зробити, на жаль, бо була дуже завантажена роботою)
Аромат - квітковий, дуже яскраво виражений. Відчутний навіть через 10 хвилин після нанесення. Не знаю, навіщо в цій серії такі сильні аромати, ще й абсолютно різні?
Ефект - крем я буквально діставала з усіх щілинок саше, щоб використати весь! Освітлює, зволожує, легкий ефект ліфтінгу верхньої повіки (злегка, дива не буде), скоротилися трішки заломи.
Для мене, головним був саме ефект зволоження та насичення шкіри. Я обов'язкову придбаю мініатюру цього крему на осіннє-зимовий період, через його текстуру та ефект.
Коментарі (0)