Sofiia_Ts

Ензимна пудра VS Пілінг-скатка Joko Blend

Ензимна пудра VS Пілінг-скатка Joko Blend

Всім привіт! Додаткове очищення шкіри це завжди класна ідея, коли потрібно оновити верхній шар епідермісу і покращити загальний вигляд обличчя.

Ці два засоби виконують ці функції ідеально, при чому дуже делікатно без зайвих зусиль.

Проте який засіб обрати, коли ніколи даним способом не користувався? Бо хімічне оновлення через кислоти теж добре, проте невеликий фізичний вплив здатен надати шкірі сяйва та рівного рельєфу.

Ці дві баночки я взяла набором, який буде ідеальним подарунком для когось, бо виглядає дуже солідно та красиво і в наборі йде додатковий котоновий мішечок, який буде ідеальним доповненням для різних дрібничок ✨

Ензимна пудра VS Пілінг-скатка Joko Blend

Дана ензимна пудра просто знахідка для надчутливої шкіри, бо вона надзвичайно ніжно очищає.

Продукт упакований в компактну 70-грамову пластикову баночку, з лаконічним дизайном і коротокою інформацією про засіб, з кришкою фліп-топ, з невеликим отвором, яким зручно регулювати кількість засобу. На свій маленький об'єм, він дуже економний та бюджетний, бо порошку потрібно зовсім трішки. Сам продукт без аромату, без силіконів та мінеральної олії.

Текстура порошку білого кольору, дуже дрібного помелу (майже як мука), шовковиста та дуже ніжна. Піниться швидко і легко, в кремову пінисту густу емульсію, яка легко розподіляється.

При користуванні абсолютно не відчувається дискомфорт, по відчуттях ніби вмиваєшся пінкою для обличчя.

Шкіра опісля матова, пори очищені, трошки висвітлена, має рівніший тон.

Oryza Sativa Starch, Maltodexstrin, Talc, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Alginate, Papain, Bromelain, Carrageenan, Sodium Polyacrylate, Citric Acid, Parfum, Lauroyl Lysine, Ascorbyl Glucoside.

Склад простий і немає нічого лишнього: засіб на основі рисового крохмалю, патоки та тальку, що якраз дає таку однорідну та густу піну та абсорбуючі властивості, а саме матову шкіру і забирає надлишковий себум. Інші додаткові компоненти як папаїн, бромелайн, караген заспокоює шкіру, та надає їй рівніший тон. А лимонна кислота та вітамін С ніби полірує шкіру та освітлює її відповідно.

Цей спосіб очищення є більш глибоким, через більший механічний вплив і більшу кількість таких компонентів.

Засіб упакований в маленьку баночку з дуже крутим дозатором, який натискається і в наборі є обмежувач, який не дає випадковому пролиттю. На упаковці вказана вся детальна інформація щодо використання та складу. Продукт має легкий кислий аромат, без силіконів та мінеральної олії.

Текстура гелева та в'язка, потрібно десь 3-4 натиски на все обличчя. Продукт та гарно розподіляється по шкірі, не зважаючи на свою густу текстуру.

Гель потрібно розподілити по сухій! шкірі, і масажувати по обличчю до утворення катишок.

Весь процес займає десь 5 хвилин, при цьому дуже делікатно відлущує верхній шар, і прям відчуваєш ніби весь бруд з обличчя зникає.

Шкіра надзвичайно посвіжіла, стала шовковиста та гладенька, має рівний тон та природній блиск, пори очищені та висвітлені.

Aqua, Cetrimonium Chloride, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycerin, Laminaria Digitata Extract, Ascorbic Acid, Lactic Acid, Glycolic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Sodium Benzoate, CI 60730.

Склад тут більш насичений, міститься більше очищаючих компонентів. Засіб на основі амонійної солі, який утворює текстуру та має очищувальні властивості. Молочна, гліколева кислоти та вітамін С надають полірувальні та освітлювальні функції, завдяки яким шкіра сяє та рівна. А екстракт Ламінарія та гліцерин заспокоюють, відновлюють та зволожуюють.

Що мені сподобалось більше? Пілінг-скатка вразила мене більше, і я завжди обожнювала такого типу продукту. Вони є більш агресивніші, проте шкіра зразу наче відполірована та висвітлена, результат видно одразу. Але тут застосувати потрібно рідше (1-2 рази на тиждень).

Ензимна пудра є ніжнішою, і результат тут буде видно при регулярному використанні (2-3 рази на тиждень).

Хоча два засоби є справді делікатними, ними можна добитись рівного тону без зусиль, а ефект не заставить себе чекати 👌

Дівчата, який спосіб додаткового очищення обираєте Ви?