MERMADE OUR SUMMER
Парфумований гель для душу
Мені хотілося спробувати гель для душу від Mermade, тож не довго думаючи і не читаючи відгуки я обрала літо в пляшечці. Перші асоціації чомусь виникли з ароматом від Armani.
Але давайте покопаємось в піраміді. З самого початку нас зустрічає стиглий ананас і неймовірно цитрусова свіжість апельсину та бергамоту. Ноти серця відкриваються вже таким звичним в парфумерії жасмином, амброю, яких доповнює ніжна фіалка. Далі гармонію фруктово-квіткового букета закінчують тендітний сандал, мускус та береза.
Звісно Ви б мені сказали, це ж по піраміді Tiziana Terenzi Gumin, але я дуже знаю цей аромат, він подобається мамі, він важкуватий, фруктовий, трішки складний в звучанні, звісно віддалено я відчуваю схожість, але для мене це не він.
Найбільше він мені схожий на Creed Silver Mountain Water. Він захоплює Вас своєю вологою чистотою. Асоціюється з вологим вечором в горах ви сидите з келихом шампанського біля гірського струмка, а поруч біля Вас росте смородина. І Вас не покидає відчуття затишку і умиротворення.
Пакування мені особисто дуже сподобалось, нічого зайвого, навіть не віриться, що в цієї малечі 200 мл. Сам гель в міру густий, гарно піниться і м’яко очищає. Склад розбирати не буду, так, як засіб змивний. Але кому цікаво.
Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polysorbate 80, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Calcium Aluminum Borosilicate, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl ionone, Butylphenyl methylpropional, Coumarin, [+/- May contain: CI 77820, CI 16255].
По відчуттям трішки не вистачає зволоження, хотілося би в складі бачити масла. Тож обов’язково використовую лосьйон після на більш сухі ділянки. Мене тут просто покорив аромат, навіть після душу залишається на шкірі. Цей спонтанний вибір, став ідеальним.
Коментарі (0)