Гала 💟 Ольга

Незмивний кондиціонер Giovanni Direct Leave-In

Незмивний кондиціонер Giovanni  Direct Leave-In

Хвилясте, тонке волосся потребує догляду.

Є рекомендація з кучерявого методу обовязково після миття голови наносити незвивний кондиціонер Leave-In. Він має захистити волосся від перегріву при сушці, зволожити.

Придбала маленьку баночку 60 мл на пробу, бо 200 мл для мене - то є на рік. Якщо ти душніла як я, то будеш використовувати до останньої крапельки той клятий засіб цілий рік і тобі може набриднути. Гірше, коли засіб не підійшов/не сподобався, а ти душніла і використовуєш засіб до останньої крапельки.😑

В цьому році вирішила купувати маленьки такі довгі засоби для волосся, щоб одразу зрозуміти що з них що.

https://club.makeup.com.ua/looks/32572/ Покупки березень - точка відліку. Наразі майже липень.

Спробувала всі три лівіни, але вирішила добити спочатку класику кучерів, бренд Giovanni.

ПРО БРЕНД✨

Артур Джованні - провідний стиліст в Беверлі-Хіллз та Голлівуді, який створив перший бренд натуральних салонних засобів для догляду за волоссям. Його бренд займає лідируючу позицію в органічній б'юті-індустрії США. З 1979 року правило балансу Джованні зобов'язує фахівців створювати максимально чисту косметику без шкоди її ефективності. Всі засоби бренду підходять для веганів, за винятком деяких продуктів, які містять білок лактоферин, та цукрового скрабу Hot Chocolate з медом. Серії Eco Chic і 2chic пропонують шампуні, кондиціонери, маски, бальзами, спреї, піни, лаки та інші засоби для догляду за волоссям, які містять рослинні олії та екстракти, не містять агресивних та шкідливих компонентів. Бренд Giovanni сертифікований Leaping Bunny: жодних тестів на тваринах.

Не дарма цей бренд основа початківців кучерявого методу - без шкоди для людини і природи.🌿

За три місяці використання в мене 1/4 засобу (60мл). Аромату кондиціонер не має. Біло-прозорий колір, нормально змивається, а не вимагає мільону літрів води.

Я очікувала, що волосся буде підкручуватись та менше пушитись.

Як писала вищє, спробувала три засоби, щоб порівняти, тому цей лівін не сподобався, не попав під мої потреби.


Інгредієнти: алое вера, аніс, вітамін е, грейпфрут, лаванда, лимонна кислота, мальва, пантенол, розмарин.

Мені він не підкручував та не зволожував волосся.

Єдине, що він робив - волосся на дотик як шовк. Дуже приємні відчуття доглянутості, наповненості. Не скажу, що засіб провальний для мене, є приємний бонус, просто не те, що я хотіла.

Незмивний кондиціонер Giovanni  Direct Leave-In