Marc-Antoine Barrois Tilia
Новинка 2024 💐 аромат для відмічання медового спасу 🍯
На хвилі шаленої кількості відосиків в тік ток про новинку від Marc-Antoine Barrois, я пішла купувати відливант, щоб послухати і поносити її теж)
Насправді аромат не сильно мені запав душу, а в цьому випадку я не знаю що писати у відгук) Коли сильно сподобався, то хвалиш який аромат класний і про що тобі нагадує, коли не сподобався, то свариш і пишеш що тобі з ним не так (хоча я рідко пишу про аромати, які мені зовсім не зайшли, бо все ж це просто діло смаку і мені не хочеться ображати чиїсь вподобання). А от коли просто наче і нічо, а рука не тягнеться, то народжується максимум кілька сухих реченнь.
В цілому, я думаю що мені він не дуже зайшов, бо я не фанат меду, а тут мені пахне охоловшим липовим чаєм, в який дуже щедро налили кілька столових ложок свіжого, рідкого акацієвого меду. Тож наче і солодко, але ця квітковість та трав'янистість робить аромат цілком літнім, затишним, приємним, хоча я думаю, що когось все ж ця історія може підзадушити. Загалом викликає приємні емоції, асоціації з літнім безтурботним вечором у бабусі в селі, і от вона тобі зробила чай з липи, яку сама назбирала і не пошкодувала меду. Нажаль такої бабусі у мене не було, інакше мене мабуть на хвилі ностальгії потягнуло б носити цей парфум частіше.
Стійкість прекрасна, думаю це вже фішка бренду) Одяг пахне кілька днів, а у мене ще й сталась аварія - відливант розлився в сумці. Тож я тепер ношу з собою такий собі дифузор, аромат переслідує мене в квартирі і іноді несподівано починає нагадувати про себе.
В цілому у аромата вже з'явилися купа прихильників, порівнюючи з Ганімедом та Енцеладом Тілія більш зрозуміла, цілком носибальна, більш жіночна, за інші аромати бренду. Якщо любите мед та трав'яні чаї - обов'язково треба затестити)
Знайомством задоволена, та повторювати не буду, фаворитом у бренда для мене лишається Ганімед)
Коментарі (0)