Чистикова Дар'я

Трохи про здоров'я

Трохи про здоров'я

Що ми, дівчата, тільки не робимо аби покращити стан шкіри та подовжити її молодість. Я вже мовчу про кошти які ми втрачаємо на черговий крем 🙈 Вважаю доцільно використовувати комплексний підхід та підживляти шкіру із середини також.

Тому після чергового візиту до лікаря я отримала добро на прийом активних складників комплексу Beauty Hyaluro Complex від ZEST. Про нього і хочу вам сьогодні розповісти ⬇️

Невеличка ремарка стосовно бренду ZEST. Я особисто знайома з ним не один рік і скажу, що мій лікар неодноразово підтверджував дієвість його засобів за результатами чекапу.

Beauty Hyaluro Complex — це комплекс мікронутрієнтів для краси та здорового вигляду шкіри, який сприяє збільшенню опірності організму до дії шкідливих чинників (стрес, гормональний дисбаланс, дії вільних радикалів, тощо), а також поліпшенню еластичності, пружності та гідратації (зволоження) шкіри.

Стосовно складу: олійна основа (очищена олія соняшникова), гіалуронат натрію (гіалуронова кислота), зволожувач гліцерин, порошок ліпоєвої кислоти, Вітамін С (аскорбінова кислота), емульгатор лецитин соняшнику, загущувачі: софтисан (тригліцериди), жовтий бджолиний віск, барвники: червоний оксид заліза, діоксид титану.

💊 Очищена олія соняшникова: зволожує шкіру та забезпечує бар'єрну функцію, яка допомагає утримувати вологу. Також багата на вітаміни та антиоксиданти, які сприяють здоров'ю шкіри.

💊 Гіалуронат натрію (гіалуронова кислота): потужний зволожувач, який здатний зв'язувати та утримувати воду в шкірі. Гіалуронова кислота підвищує гідратацію шкіри, зменшує втрату вологи і покращує її еластичність.

💊 Гліцерин: теж зволожувач, оскільки він притягає вологу з навколишнього середовища і зберігає її в шкірі. Він також покращує текстуру шкіри, роблячи її м'якою і гладенькою.

💊 Порошок ліпоєвої кислоти: антиоксидант, який захищає шкіру від вільних радикалів і покращує клітинний метаболізм. Сприяє зменшенню ознак старіння, підтримує здоровий колагеновий обмін і допомагає відновленню шкіри.

💊 Вітамін C (аскорбінова кислота): є важливим вітаміном для синтезу колагену, що підтримує пружність і міцність шкіри. Він також є потужним антиоксидантом, який захищає шкіру від оксидативного стресу, який спричиняє старіння.

Взагалом прийом розрахований на 30 днів, тобто місяць, по 1 капсулі на добу.

Пігулки червоні, доволі великі, але проковтуються з першого разу. Явно вираженого аромату не мають.

По результату, з боку шкіри я побачила значні покращення, шкіра стала більш пружною та зволоженою. Вона стала ніби сяяти з середини. Також зникло відчуття сухості навіть на таких проблемних місцях, як лігті.

Відсутність побочок, алергічних реакцій та інших неприємностей теж плюс.

Також у ZEST є маса інших корисних комплексів для шкіри, біотин, коензим, питний колаген (повірте, він вартий окремої уваги 😉)

Дуже тішуся тому, що на сайті мейкапу можна придбати і такого роду засоби 🤗 Нагадую, красуні, не нехтуйте здоров'ям: перед початком прийому будь-чого ОБОВ'ЯЗКОВО проконсультуйтесь зі своїм лікарем☝️

Дівчата, чи приймаєте ви наразі БАД-и? Чи реально відчуваєте їх ефективність?