Avenue Des Parfums | Lovely Girona
Продовжую знайомство з брендом ще одним свіжим, літнім ароматом
Раніше я не любила свіжі аромати від слова зовсім - мене все життя тягне на гурманіку, ваніль, удові, пряні парфуми. Але останні 2 роки хочеться в своєму парфумерному гардеробі чогось більш легкого, універсального; бо все ж таки гурманіка не всюди доречна.
Тож окрім Spicy Zanzibar мій вибір пав ще на аромат Lovely Girona.
Це той аромат, що грає життєрадісними нотами і підіймає настрій наскільки це можливо.
Він легкий, наче свіжий порив вітру у спекотну погоду; ніби ви сидите на терасі закладу, де заради комфорту в теплу пору року розпиляють дрібні бризки водички - і це так освіжає та бадьорить.
🍊Початкова нота: Апельсин, Грейпфрут, Лимон, Червона смородина
🪷Нота серця: Конвалія, Кориця, Очерет, Чайна троянда
🪵Кінцева нота: Деревина танака, Кедр, Мускус
Старт аромату цитрусово-солодкий, він для мене вибухає водянистими нотами.
Солодкість тут не така, як у класичному розумінні, вона легка і зовсім не задушлива)
З плином часу аромат стає більш замиленим і свіжішає, проте все ще чутно легкі лимонно-мандаринові акорди, що гарно сидять на шкірі якраз влітку (хоч цей аромат я вважаю доречним на будь-яку пору року).
Саме зараз, як на мене, він звучить найкраще - не обтяжує і я на собі його майже не відчуваю) це величезний плюс для мене у жарку погоду, тому що у мене часто може боліти голова від парфумів, але з Lovely Girona такого немає.
Стійкість у нього приблизно дві години на шкірі, на одязі - довше, але протягом дня бажано оновити аромат.
Шлейфу не залишає, що цілком логічно для такого типу ароматів. Він сидить близько до шкіри і нікого не дратує - ні мене, ні оточуючих)
Я рада, що познайомилась з цим ароматом, тому що в моїй колекції мало подібних легеньких парфумів і зараз він дуже доречний.
Легкий, свіжий, абсолютно ненавʼязливий - ще один чудовий варіант для тих, хто не любить важкі, східні, мускусні аромати.
Також Lovely Girona сподобається тим, хто любить аромати чистоти та мила, але при цьому не переносить альдегідні ноти. Альдегіди часто відчуваються гіркими (але це ще залежить конкретно від шкіри), а тут за рахунок поєднання цитрусових і квіткових ноток аромат зовсім не гірчить і дратує.
Здогадалися, на який аромат схожий Lovely Girona?😉
Коментарі (0)