Vikulyk

Лак для нігтів від Avon, який швидко сохне

Лак для нігтів від Avon, який швидко сохне

Якщо я раніше говорила, що якийсь з моїх лаків швидко сохне, то забираю свої слова назад, Avon 60 Seconds Express Nail -це єдиний мій лак, який дійсно швидко сохне. 60 секунд я не засікала правда, але яке було моє здивування, коли я нанесла перший шар лаку і десь за хвилину-дві зачепила його об двері, і що там було? Та нічого) Лак спокійно собі тримається.

Лак для нігтів від Avon, який швидко сохне

Є ще в мене така біда, коли в обід десь нанесу лак, а потім все одне він в мене вдало відіб‘ється об ковдру і зранку я вже маю зморщені нігті. Так було завжди до цього моменту 😂 Ну звичайно, якщо хухати на манікюр і махати руками, як крилами весь день, то можливо пронесе (маю наувазі інші лаки), з цим же-нафарбувала і забула.

Лак доволі пігментований, просто з одного нанесення ми отримуємо насичене рівномірне покриття, але мій чисто психологічний фактор і не вміння нормально промалювати нігтьову пластину зразу: змушують мене нашарувати друге покриття.

Я не вмію гарно промалювувати нігті, того вибачаюсь, якщо раптом порушила чиєсь естетичне сприйняття, як має виглядати птеригій, валіки, кутикула, але я давно вже не переживаю за кожен міліметр свого не ідеального манікюру, і не трачу час на всякі маніпуляції.

Взагалі я людина настрою, часто ходжу з короткими ненафарбованими нігтями, та можу собі захотіти якогось цікавенького покриття.

Завдяки тому, що лак швидко висихає-можливість отримати пухирці-дуже низька, я взагалі здивувалась, наскільки в мене вийшло рівномірне покриття без комочків.

У мене такий красивий темно-сливовий відтінок Grape Escape

Кісточка середнього розміру зі скошеними краями, наносити нею зручно. Вона достатньо набита ворсом, тож лак не полосить.

Темні лаки не довго тримаються на моїх нігтях, я коли чую, що у людей такий манікюр носиться тиждень то заздрю, в мене -1-3 дні і цей не став вийнятком і на другий день вже трішки обколовся, але він швидко сохне, мені не треба переживати, щоб нанести знову і я не буду годинами ходити зі скованими руками.

Отже, лак мені сподобався! Тут дуже гарне глянцеве і насичене покриття, наче гель-лак, він насправді швидко сохне, що дуже мене підкупило. Стійкість не висока, як завжди на моїх нігтях, але все одно цим лаком дуже задоволена.

Доречі тут дуже багато відтінків, цікаво спробувати ще якийсь світлий 😍