Alina_Demchenko

Ще один засіб у тревел косметичку: Natureal Зволожувальний крем-флюїд з ніацинамідом та бакучіолом

Ще один засіб у тревел косметичку: Natureal Зволожувальний крем-флюїд з ніацинамідом та бакучіолом

Естетичне пакування бренду завжди првиертало мою увагу. Ніжний, блакитний відтінок коробок і більш блакитно-кам'янний відтінок м'яких матових туб з покриттям Soft touch - НУ ЯК ЦЕ МОЖЕ НЕ ПРЕВЕРНУТИ УВАГУ ?

Моїм першим продуктом став зволожувальний крем-флюїд. Маркетологи зробили доволі розумно : що б зберігти мінімалістичний дизайн, вони позначили на тубі, яким кроком йде цей продукт в 5-ти ступінчастій системі догляду. Він доречі 4й, 5м йде по плану СПФ, то ж скоріш за все скоро буде новинка від бренду.

Про естетику поговорили, давайте тепер про сам продукт.

Текстура данного засобу дуже схожі на емульсію. Вона рідка, має біле забарвлення і легку текстуру. Має легкий трав'янистий аромат, з ненав'язливою кислинкою, але це на стільки непомітний аромат, що я прям старалась відчути хоч щось, то ж в цій графі сміливо можна сказати - без запаху. При нанесенні на шкіру флюїд легко розподіляється саме через легку водянистість. Вбирається вона на моїй шкірі наче швидку, залишаючи на деякий час липкість. Найкраще засіб спрацював на зоні лоба. Наразі вона трошки пересушена, має виражене шелушіння біля брів і саме цей крем, без обтяжень прибрав. А ось біля носа, біля носогубки, біля підборідя - ефект був не такий як я очікувала. Жирний блиск, відчутність на обличчі, вологість - це все там проявилось. Треба одразу сказати що я наносила його після вмивання на обличчя, бо цікаво було як він поведе себе, в кімнаті нормальна температура ( не холодно, не спекотно) і наносила я не велику кількість продукту.

Але варто відмітити що :

• Продукт не викликав нових почервонінь, алергічної реакції чи прищів.
  • Старі запалення стали менш болючими.
  • Фініш у засоба натуральний, після висихання не відчувався на щоках і лобі.
  • Не стягує шкіру.

Я тестувала продукт три рази, бо все ж таки мініатюра. Продукт менше всього конфліктував з сироваткою з вітаміном С - вона завжди трошки підсушує шкіру, то ж цей крем гарно впорався. Думаю що з засобами які спрямовані на підсушування - флюїд гарно потоваришую. А ось з спф, який майже не відчувається на моєму обличчі і під який я наносила різні засоби як легкі, так і більш жирні - він взагалі не потоваришував. Скочується. Та й на чисте обличчя, без сировоток чи тонера - на скронях та насогубці - теж щось подібне є.

Парадокс в тому, що не дивлячись на мінуси - продукт мені сподобався. На нормальних ділянках шкіри, він дійсно спрацював, як описували дівчата. Легкий, не відчувається. А ось на жирних ділянках - взагалі мимо.

Це ще раз доводить що всі ми різні і парадокс в тому, що прочитай ви мій відгук першим, ви б можливо не захотіли цей засіб, але раджу завжди читати декілька відгуків, бо на мені може бути щось добре, а на вас ні - і це нормально.

Тож який я зробила висновок для себе:

Продукт підійде мені на період опалення, коли повітря буде висушене. Також я вважаю що він підійде людям з легкою сухістю на обличчі. Він не викликає алергії, не відчувається плівкою і почитавши дівчат ( я просто не сильно в цьому розуміюсь) - має безпечний склад.