Альона Нойвілль

Хочу закінчити це у 2023 році. Частина №2: не супер, але прийнятно

Хочу закінчити це у 2023 році. Частина №2: не супер, але прийнятно

У попередньому дописі я розповідала про продукти, котрі вкрали моє серденько, і які вже майже закінчуються. Зараз розкажу про косметику, що теж сподобалася, але я навряд чи я купуватиму бекап.

Lamel Professional Cheek Colour. Крихітні рум'яна з матовим фінішем, легко наносяться і мають високу пігментацію. У мене відтінки 01 (стара версія, пильно-цегляні) та 403 (нова версія, коралові). В роботі на клієнтах зручні, бо гарно тушуються й довго носяться. Але на собі такі кольори я не люблю, тому докористуюся й забуду. До того ж упаковка дуже дешева й хитка. Зараз існує безліч набагато актуальніших відтінків та формул.

Eveline Cosmetics Matt My Day Peach Loose Powder. Матуюча ароматизована розсипчаста пудра з персиковим відтінком. Бонусом пудри персикового кольору є те, що вона дійсно робить тон шкіри свіжішим та здоровішим. Але цей запах іноді викликає головний біль. Більше ніколи не куплю пудру з ароматом, якою б класною вона не була.

Patricia Ledo Love. Нібито лімітований хайлайтер, який продають вже 2 роки, чи більше. Мене підкорила упаковка – як не крути, а у Патрісії Ледо вона іноді краща за сам продукт. Хайлайтер в цілому непоганий: не «замилився» за роки користування, сяє на п’ятірочку, має не надто виражену сіру базу. Проте, купаючись у морі вибору, до нього я не повернуся.

Бамбукова розсипчаста пудра від польського бренду Paese складається з мікро-часток бамбуку та рисової крохмалі. Гарно матує й підходить для всіх типів шкіри, зокрема для жирної і комбінованої. Завдяки легкій формулі, пудра не створює ефект маски й добре тримає макіяж, за що я її люблю. А не люблю за незручне пакування. Годі витрусити з банки стільки пудри, скільки треба – завжди виходить більше. Тому високий розхід.

Golden Rose Nude Look Contuoring Face Pen. Зручний кремовий бронзер у формі олівця. Пігментований, стійкий, добре тушується, не «піднімає» тон. Загалом, це вдалий вибір для тих, хто шукає легкий у використанні продукт для контурингу обличчя. Не впевнена щодо бекапу, але він коштує небагато і майже завжди є в наявності.

Catrice True Skin High Cover Concealer. Не виправдав сподівань. Це просто хороший бюджетний консилер, який не сушить і добре перекриває. Але він скочується у зморшки та любить «тікати» з проблемних ділянок на підборідді та носі.

Physicians Formula Rosé All Play Eyeshadow Bouquet. Придбала, бо вона виглядала милою і носибельною. Але виявилося, що шимери у цій палетці кам’яні, хоча й дуже красиві. Набирати їх можливо лише пальчиком. Зате матові – супер, хоч і не всі. Мені подобаються світлі кольори – вони м’які, пігментовані, добрі у розтушовці. А от два найтемніші рефіли винного кольору лишаються майже недоротканими, бо просто мені не личать.

Golden Rose Nude Look Face Baked Blusher. Нестримно раджу усім, хто любить рожеві матові рум’яна. Освіжаючі, стійкі, не пильні, помірено-пігментовані. Це – знахідка, не дивлячись на те, що дешева пластикова упаковка дуже швидко зноситься і розвалиться.