Якому типу шкіри підій де дана маска?
Альгінатна маска з чорницею та ацеролою
Якщо ви давно мене читаєте, то знаєте як я люблю альгінатні маски від Joko, впевнена, що і багатьом з вас вони також встигли полюбитися (якщо ви їх ще не пробували, дуже раджу спробувати).
Перш ніж почати розповідати про нову для мене маску від бренду, я хочу залишити посилання на інші маски, які я описувала раніше, можливо вам буде цікаво почитати про них ⬇️
альгінатна маска з золотом
https://club.makeup.com.ua/post/15851/
маска з колагеном та еластином
https://club.makeup.com.ua/post/17285/
заспокійлива альгінатна маска з зеленим чаєм та алое вера
https://club.makeup.com.ua/post/31088/
набір різних масок від Joko
Пакування, формат та розбір складу ⬇️
На цей раз я взяла формат маски 100 г, люблю маски бренду і вважаю, що такі формати економніші у використанні, наче їх надовше вистачає 🤔
Але у бренда є також формати 20 г (на одне застосування), 200 г (найбільший формат).
Даний 100 г формат - це пакет-слайдер. Гарний та надійний формат для зберігання засобу.
На зворотній стороні є більш детальна інформація про засіб: склад, спосіб застосування та інше.
СКЛАД 🧪
Діамантова земля - складається переважно з останків діатомових водоростей. Дбайливо відлущує ороговіли клітин епідермісу, глибокого очищує пори і вирівнює загальний рельєф шкіри.
Альгінат (sodium alginate) - солі альгінових кислот/природні гелеутворювачі, які отримують з деяких видів морських водоростей, найчастіше - ламінарії. Зволожує та заспокоює шкіру.
Сульфат кальцію - очищує та матує шкіру.
Інулін - пребіотик; поліпшує захисний бар'єр шкіри, надає гладкості та здорового вигляду; гарний компонент для чутливої шкіри, при акне та сухості.
Токоферола ацетат (віт. Е) - антиоксидант, захищає шкіру від забруднення та інших факторів навколишнього середовища, які призводять до ознак старіння.
Екстракт плодів ацероли/барбадоської вишні - антиоксидант; захищає шкіру, насичує її необхідною кількістю вітаміну С, зменшує запалення.
Екстракт плодів чорниці - антиоксидант; захищає шкіру від вільних радикалів, зменшує почервоніння та заспокоює шкіру, пом'якшує та розгладжує її.
Mica - мінерал шаруватих силікатів (нешкідливий); сяючі часточки у масці; абсорбує зайвих жир.
Діоксид титану - порошок (основа маски), здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром.
Ультрамарин - натуральний неорганічний пігмент, некомедогенний; ідеальний для чутливої шкіри.
Олія неролі - омолоджує, розгладжує мімічні зморшки, знімає роздратування, зменшує вплив стресових факторів на шкіру, регенерує та оновлює шкіру, зменшує набряки та темні кола під очима.
Аромат, колір та текстура ⬇️
Аромат загалом свіжий та дуже приємний. Якщо брати ідентичне порівняння, то він на 100% схожий на зволожуючий гель для обличчя та тіла від Tink з муцином равлика (якщо ви пробували, то знаєте як він пахне).
Колір блідо-фіолетовий, при контакті з водою стає трохи насиченішим.
Текстура сухого порошку, без дрібних сяючих часточок (як це було в багатьох інших масках бренду).
У використанні ⬇️
Для приготування маски нам знадобиться емність, лопатка та мірна ложка. Емність та лопатку я використовувала з набору від Joko
https://club.makeup.com.ua/post/39251/
мірна ложка в мене була з іншого набору.
Відміряємо ложкою 20-30 г засобу та додаємо води практично в два рази більше 50-60 мл (я води додаю на око). Швидко починаємо замішувати. Важливо, аби консистенція вийшла однорідна, як в густої сметани.
Наношу маску на попередньо очищену шкіру обличчя, зволожуючи її тоніком/тонером, або сироваткою (зволожуючу, чи з якимись активами, вирішувати вам, все залежить від того, який результат ви хочете отримати у підсумку).
Цього разу в мене вийшов середній шар покриття, але я все таки раджу робити його більш щільнішим, ефект буде помітно кращим.
Тримати маску потрібно 20-25 хвилин.
Я замішувала маску прохолодною водою і на обличчі в процесі вона дуже круто охолоджувала шкіру. У нас спека і від такого ефекту я м'яко кажучи почала розслаблятися і засипати 🤭 Такі приємні та комфортні відчуття були.
Але перетримувати маску не можна (аби вона не витягла вологу зі шкіри), тож прийшлося підбадьоритися і йти знімати її і змивати залишки.
Що ж по дії?
💜 пом'якшує та розгладжує шкіру
💜 візуально освіжає шкіру та вирівнює тон
💜 стимулює процеси регенерації (помітно зменшує запалення та деякі дрібні плями від постакне)
💜 трохи матує шкіру та звужує пори (особливо класно робити її після усіляких чисток/пілінгів/ексфоліантів)
Маска гарненька і підійде абсолютно всім типам шкіри, а особливо жирному та комбінованому типу.
Коментарі (0)