Mila__Mi

Якому типу шкіри підійде дана маска?

Якому типу шкіри підійде дана маска?
Якому типу шкіри підійде дана маска?

Якщо ви давно мене читаєте, то знаєте як я люблю альгінатні маски від Joko, впевнена, що і багатьом з вас вони також встигли полюбитися (якщо ви їх ще не пробували, дуже раджу спробувати).

Перш ніж почати розповідати про нову для мене маску від бренду, я хочу залишити посилання на інші маски, які я описувала раніше, можливо вам буде цікаво почитати про них ⬇️

альгінатна маска з золотом
https://club.makeup.com.ua/post/15851/

маска з колагеном та еластином
https://club.makeup.com.ua/post/17285/

заспокійлива альгінатна маска з зеленим чаєм та алое вера

https://club.makeup.com.ua/post/31088/

набір різних масок від Joko

https://club.makeup.com.ua/post/39251/

На цей раз я взяла формат маски 100 г, люблю маски бренду і вважаю, що такі формати економніші у використанні, наче їх надовше вистачає 🤔

Але у бренда є також формати 20 г (на одне застосування), 200 г (найбільший формат).

Даний 100 г формат - це пакет-слайдер. Гарний та надійний формат для зберігання засобу.

На зворотній стороні є більш детальна інформація про засіб: склад, спосіб застосування та інше.

СКЛАД 🧪
Діамантова земля - складається переважно з останків діатомових водоростей. Дбайливо відлущує ороговіли клітин епідермісу, глибокого очищує пори і вирівнює загальний рельєф шкіри.
Альгінат (sodium alginate) - солі альгінових кислот/природні гелеутворювачі, які отримують з деяких видів морських водоростей, найчастіше - ламінарії. Зволожує та заспокоює шкіру.
Сульфат кальцію - очищує та матує шкіру.
Інулін - пребіотик; поліпшує захисний бар'єр шкіри, надає гладкості та здорового вигляду; гарний компонент для чутливої шкіри, при акне та сухості.
Токоферола ацетат (віт. Е) - антиоксидант, захищає шкіру від забруднення та інших факторів навколишнього середовища, які призводять до ознак старіння.
Екстракт плодів ацероли/барбадоської вишні - антиоксидант; захищає шкіру, насичує її необхідною кількістю вітаміну С, зменшує запалення.
Екстракт плодів чорниці - антиоксидант; захищає шкіру від вільних радикалів, зменшує почервоніння та заспокоює шкіру, пом'якшує та розгладжує її.
Mica - мінерал шаруватих силікатів (нешкідливий); сяючі часточки у масці; абсорбує зайвих жир.
Діоксид титану - порошок (основа маски), здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром.
Ультрамарин - натуральний неорганічний пігмент, некомедогенний; ідеальний для чутливої шкіри.
Олія неролі - омолоджує, розгладжує мімічні зморшки, знімає роздратування, зменшує вплив стресових факторів на шкіру, регенерує та оновлює шкіру, зменшує набряки та темні кола під очима.

Аромат загалом свіжий та дуже приємний. Якщо брати ідентичне порівняння, то він на 100% схожий на зволожуючий гель для обличчя та тіла від Tink з муцином равлика (якщо ви пробували, то знаєте як він пахне).

Колір блідо-фіолетовий, при контакті з водою стає трохи насиченішим.

Текстура сухого порошку, без дрібних сяючих часточок (як це було в багатьох інших масках бренду).

Для приготування маски нам знадобиться емність, лопатка та мірна ложка. Емність та лопатку я використовувала з набору від Joko
https://club.makeup.com.ua/post/39251/
мірна ложка в мене була з іншого набору.

Відміряємо ложкою 20-30 г засобу та додаємо води практично в два рази більше 50-60 мл (я води додаю на око). Швидко починаємо замішувати. Важливо, аби консистенція вийшла однорідна, як в густої сметани.

Наношу маску на попередньо очищену шкіру обличчя, зволожуючи її тоніком/тонером, або сироваткою (зволожуючу, чи з якимись активами, вирішувати вам, все залежить від того, який результат ви хочете отримати у підсумку).

Цього разу в мене вийшов середній шар покриття, але я все таки раджу робити його більш щільнішим, ефект буде помітно кращим.

Тримати маску потрібно 20-25 хвилин.

Я замішувала маску прохолодною водою і на обличчі в процесі вона дуже круто охолоджувала шкіру. У нас спека і від такого ефекту я м'яко кажучи почала розслаблятися і засипати 🤭 Такі приємні та комфортні відчуття були.

Але перетримувати маску не можна (аби вона не витягла вологу зі шкіри), тож прийшлося підбадьоритися і йти знімати її і змивати залишки.

💜 пом'якшує та розгладжує шкіру

💜 візуально освіжає шкіру та вирівнює тон

💜 стимулює процеси регенерації (помітно зменшує запалення та деякі дрібні плями від постакне)

💜 трохи матує шкіру та звужує пори (особливо класно робити її після усіляких чисток/пілінгів/ексфоліантів)

Маска гарненька і підійде абсолютно всім типам шкіри, а особливо жирному та комбінованому типу.