the age of aquarius

Порожні баночки #9

Порожні баночки #9

1. Парфумована вода Masaki Matsushima Masaki/Masaki

Нажаль, заслабка на мені. Вийшла на вулицю - і вже не відчуваю. Аромат, я б сказала, базовий квітковий. Якраз шукала щось таке на весну.

2. Super Shower Gel, Nutribiotic

Безмильний веганський гель для душу із свіжими фруктами. Піниться досить непогано, запах дуже простий, але приємний.

3. Вітаміни для волосся, Ellips Hair Vitamin Hair Vitality With Ginseng & Honey Oil

Знову і знову повертаюсь до них, дуже подобаються. Дійсно насичують волосся і роблять його значно більш м'яким.

4. Заспокійливий і зволожувальний гель з алое, Holika Holika

Користуюсь ним після депіляції. Найкраще, що допомагає мені проти подразнень.

5. Крем відновлюючий для ніг, Neutrogena

Начиталася схвальних відгуків, вирішила спробувати, хоча раніше віддавала перевагу кремам із сечовиною. Хтось там порівнює цей крем із вазеліном. Дійсно, схожа консистенція. От тільки мені здається що він, як вазелін, майже і не вбирається і вночі просто витирається об постіль. Створює відчуття плівки на шкірі, а глубоко не живить. Більше не куплю.

6. Відновлювальний і захисний крем для рук, Rilastil Xerolact

Дуже неочікувано пахне якоюсь ванільною випічкою. Серйозно, якщо ви на дієті, будьте обережні, може розбудити апетит) Крем чудовий, але надовго не вистачить - дуже густий. На кожен день брати, мабуть, немає сенсу (бо я руки мащу майже після кожного контакту із водою), а от для випадків, коли шкірі потрібне особливе відновлення, в аптечці тримати можна.

7. Good Genes Lactic Acid Treatment, Sunday Riley (пробник)

Нечасто є що сказати про пробники, але тут додала для кількості)

Це щось типу сироватки-ексфоліатора із молочною кислотою. Коли наносиш на обличчя, здається, що це якась термоядерна суміш, яка зараз попече тобі шкіру - запах дуже хіміозний. Але ні, із моєю чутливою шкірою нічого не сталося, по відчуттях жодного дискомфорту)

8. Зволожувальний тонік для обличчя, Caudalie Vinoclean

Якщо порівнювати із тоніком з моїх минулих "баночок", звісно його зволожувальним не назовеш. Але цей - більш традиційний. Підходить як звичайний засіб для тонизації шкіри, як проміжний етап в skincare routine - ні більше, ні менше. Запах рослинний, як завжди у Caudalie, трохи різкий. Подобається не всім, мені ж в даному випадку не принципіально.