Anna_feerie

Аромат ванільного маскарпоне з ягідками

Аромат ванільного маскарпоне з ягідками

Цей парфум для мене має два діаметрально різні прояви, з одного боку, рокова жінка в червоному, з томними очима та гарячим звабливим шлейфом, а з іншого - ніжна дівчина в шовковій сукні з тарілочкою полуничного морозива)). Обидві варіації мені довподоби, хоч зустрічала доволі негативні відгуки: хтось писав, що парфум занадто важкий та задушливий, а в когось він навіть викликав головний біль. Але в мене зовсім інше враження, про яке хочу розповісти сьогодні🥰.

Аромат ванільного маскарпоне з ягідками

Взагалі, коли я вперше побачила піраміду аромату, одразу зрозуміла, що мені сподобається) Ну, а як мені, фанату ягідних парфумів, може не сподобатись композиція, що починається солодкими акордами ожини та полуниці, далі насичується жасміном, а в базі прикрашена амброю, сандалом та ваніллю?) Тут попадання 200 %😆.

При першому нанесенні я відчула ягідний вибух, а також гарячу карамель (от в мене Burberry Her Elixir асоціюється саме з гарячою температурою, ніби ти стоїщ над пательнею, де плавиться цукор). Це так гостро, зухвало та привабливо одночасно! Іноді відчуваю прохолодний флер ожини, ваніль також тут активна, гіркувата, зваблива та дуже смачна💜.

Але через деякий час (саме в теплі, а точніше - в літню спеку), я відчула надзвичайно ніжний аромат морозива, така вершковість, солодкі ягоди, - дійсно ніби пломбір!)

А ще я зрозуміла, що це 1 в 1 аромат тортику, який я нещодавно готувала на сімейне свято: листкове тісто, крем з маскарпоне та вершків, прикрашений свіжими полуничками. Та найцікавіше, це те, як чернігівський бренд "Мрія" підклав мені "поросятко" - а саме, наші з ним уявлення про "цукрову пудру з ароматом ванілі" не співпали🤣. Тобто, я думала, що це саме пудра, яка трішке пахне ваніллю, а виявилось, що це практично ванілін, добре, що я другий пакет не встигла всипати, бо інакше крем би нічого не врятувало)). А так він вийшов дуууже ванільний з гірчинкою.

Тепер уявіть: маскарпоне, вершки (мають аромат пломбіру), гіркувата ваніль та свіженька полуниця... Ось саме такий вайб у Burberry Her Elixir de Parfum!

А ще я спокійно роблю 2-3 пшики і ніхто не вмирає))). Можливо, справа ще в температурі, адже наразі парфуми злітають доволі швидко. Щодо схожості з Баккарою - можу сказати, що при нанесенні відчуваю легеньку йодистість, але вона мінімальна, тож для мене схожість хіба що в солодкій ягідності та карамельності😍. Стійкість 6+ годин на шкірі, на одязі до прання.