Давай, мала, палай*.✧
Шиммер-спрей для тіла Mermade "Golden Hour" ✨
Ви лише погляньте, що за красу я тримаю в своїх руках😍 І саме цікаве , що ми з сестрою тільки поговорили про те, що нам потрібні блискітки , як @Mermadе швиденько перетворили наші думки в реальність ✨
Флакончик , який зберігає у собі 100мл справжнього золота ✨. Це найкращий об'єм для сезонних засобів , він з легкістю міститься в пляжній сумочці , можна не боятися , що не встигнеш використати цього літа і прийдеться викидати половину , його можна брати у відпустку , адже це travel size ✈️.
Дозатор-спрей є ідеальним рішенням , адже користуватися ним дуже зручно! Він бережно розпилює вміст флакончику , не плюється і не протікає ✨
Аромат 🤤
Ну тут просто на повал , фруктово-квіткова композиція , така ніжна і така приємна 🌸. Впевнена , що цей запах сподобається всім , без винятку !
Чесно, я під враженнями від цієї сяючої краси✨ По-перше це було дуже неочікувано! По-друге цей спрей не липне і не лишає жирних слідів на шкірі , він швидко поглинається , лишаючи за собою неймовірне золотисте сяйво 💫 Виглядає на тілі це дуже звабливо , ще трішки засмаги і я справжня зірка !
Тому щиро дякую MERMADE за літній Маст Хев у моїй пляжній сумці ✨ Ця штучка точно зробить час золотим ,а відпочинок незабутнім і яскравим !
Коментарі (0)