Сироватка, що робить шкі ру кращою
В усіх сенсах і за короткий термін використання. Мова йде про Балансувальну сироватку для комбінованої та жирної шкіри - Joko Blend Skin Detox Balancing Serum
Зволожує, бореться із висипаннями, себорегулює, знімає запалення, освітлює й вирінює тон, ще й розгладжує заломи??? Може замінити навіть кремчик у спеку ☀️ Усе це про сироватку Joko Blend із серії Skin Detox 💚
Я вже розповідала про тонік з цієї нової серії - https://club.makeup.com.ua/post/43229/,
а також про гель для вмивання, який дуже м'яко і ніжно очищає - https://club.makeup.com.ua/post/43504/
Загалом моя шкіра в захваті від цих нових засобів, а сьогодні хочу розповісти про продукт, який вкрав мою найбільшу прихильність взагалі серед усіх баночок лінійки. Сироватка, яку я ще обов’язково повторю після закінчення.
А ще на неї зараз дуже гарна ціна, тож щиро раджу звернути увагу і взяти собі таку 🫶🏻
Звісно ж, я в захваті від кольорової гами цієї серії 😍 Усе таке зелене, заспокійливе.
Коробочка доволі об‘ємна, на ній вся необхідна інформація.
Сама баночка скляна. Звичний об‘єм для сироваток - 30 мл.
Піпетка м‘яка, але через текстуру засіб набирається складно.
Тому для неї більш доцільно був би дозатор-помпа.
Текстура дуже густа, майже кремова і трохи тягуча, молочного кольору. Тому її дещо складно діставати з баночки.
Проте є і плюс, завдяки цьому сироватка дуже економна, бо на все обличчя + шию мені вистачає 2-3 краплі.
Аромат приблизно такий як у всієї лінійки, солодкуватий.
СКЛАД
Він у сироватки чудовий, насичений цікавими корисними «плюшками» для шкіри, особливо жирної і комбінованої.
🔅 Dicaprylyl Carbonate - пом'якшує та зволожує шкіру.
🔅 Glycerin - Зволожує шкіру.
🔅 Bakuchiol (бакучіол) - покращує текстуру шкіри, зменшує зморшки. Це рослинний аналог ретинолу, який має значно менше протипоказань.
🔅 Niacinamide - зменшує запалення, покращує бар'єрну функцію шкіри.
🔅 Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract (екстракт зеленого чаю) - захищає від шкідливих впливів, заспокоює, зволожує шкіру, має протизапальну дію.
🔅 Sodium Hyaluronate (форма гіалуронової кислоти) - глибоко зволожує шкіру.
🔅 Tocopheryl Acetate - захищає шкіру від пошкоджень.
🔅 Allantoin - заспокоює та загоює шкіру.
🔅 Panthenol - зволожує та загоює шкіру.
🔅 Lactic Acid - Зволожує та покращує текстуру шкіри.
МОЇ ВРАЖЕННЯ
Сироватка дуже легко і приємно розподіляється по шкірі. Вона зовсім не липка і не жирна. Не відчувається маскою, бо поглинається «в нуль» доволі швидко, залишаючи за собою здоровий сяючий фініш.
Стосовно змін, які помітила:
✅ почервоніння заспокоєні відразу після використання
✅ висипання загоюються і зникають з обличчя швидше: 3-4 дні замість звичних 7+ днів
✅ шкіра виглядає здоровою, сяючою я підтягнутою
✅ мої дуууже маленькі, майже непомітні заломи зникли взагалі за 2+ тижні використання. Шкіра сяюча, підтягнута і має рівний рельєф
✅ тон шкіри виглядає рівніним і світлішим
✅ зникають проблеми, пов'язані з надмірним виділенням себуму
Тому я вважаю, що це шикарна сироватка 🔥
Використовую її зазвичай зранку, ввечері азелаїнову кислоту.
І в сукупності ці засоби працюють дуже класно)) Я бачу позитивні зміни на шкірі, а це головне.
Коментарі (0)