Zhukovka

Гарна посмішка без ПАР і SLS !

Гарна посмішка без ПАР і SLS !

Я раніше вже розповідала , що у нашій сім'ї користуються виключно натуральними пастами 🌿 Ми забули , що таке запалення ясен, кровотечі і карієс в цілому , не дивлячись на відсутність "необхідного" фтору в них !

Сьогодні я хочу розповісти про пасту від українського бренду BishEffect , яка приємно нас вразила в перетягнула на свою сторону (понад 5 років користувалися Данськими пастами)

Туба , яка зберігає у собі 125мл натуральної зубної пасти. Кришка фліп-топ , якою зручно дозувати нео.хідку кількість засобу. Порадувала додаткова захисна мембрана під кришкою

Консистенція у пасти кремова з легким зеленуватим відтінком 🌿 Піноутворення менше , ніж у звичайної пасти з масмаркету і все це обумовлено натуральним складом, про який я згодом розповім більш детально !

Смак та аромат для мене приємний , адже як я вже згадувала раніше, я довгий час користуюсь натуральними пастами і звикла до різнотрав'я в ротовій порожнині ☘️ Проте тут ще й присутній смак жуйки, який домінує над корою дуба!

Враження однозначно позитивні, адже відчувається якість пасти вже після першого використання ! Я рада знайти українського виробника з таким достойним продуктом ! Відтепер лише BishEffect 🌿 Дуже раджу спробувати , дівчатка !

Kaolin, aqua, glycerine, magnesium chloride, cocamidopropyl betaine, buble gum flavoring, hydrated silica, xanthan gum, chlorophyllin copper complex, lactic acid, quercus robur bark extract, stevia rebaudiana extract, mentha piperita oil, hydroxyethyl cellulose, lemon essential oil.

Отже склад пасти на основі каоліну (білої глини) , яка бережно очищує, відбілює і заспокоює 🌿
Вода виступає розчинником 🌿
Гліцерин має легкий антибактеріальний ефект і допомагає пасті лишатись правильної консистенції🌿
Хлорид магнію - це і є той корисний бішофіт, яким так славиться цей полтавський бренд . Цей мінерал зміцнює емаль та захищає від карієсу 🌿
Кокамідопропілбетаїн - речовина на основі кокосової олії , яка забезпечує утворення легкої піни і допомагає позбутись нальоту 🌿

Я описала перші 5 інгредієнтів, вони і є основою пасти. В цілому склад безпечний в підійде навіть діткам ( починаючи з 6 років ) . Ми задоволені ❤️ І щиро радимо !