Міцелярна вода, яка змиє все без зайвого тертя!
Joko Blend Skin Detox Cleansing Water 💧 Комбінована і жирна шкіра буде в захваті :)
Від цього зеленого дизайну уже напевно всі в захваті разом зі мною 😍
Баночка з міцеляркою водою має об‘єм 200 мл.
Кришечка у форматі фліп-топ, закривається надійно.
Консистенція звичайна водичкова, виглядає безбарвною, а в пляшечці зелененькою.
Аромат легкий трав‘янисто-косметичний з невеликою солодкуватістю. На шкірі не відчувається і не залишається.
У складі містить зволожувачі, живильні і заспокійливі компоненти (сорбітол, гліцерин, екстракт ламінарії, алантоїн, пантенол) .
Безпечний і найкраще відходить жирній та комбінованій шкірі.
ЗАТЕСТ стосовно дієвості
Міцелярна вода чудово справилася з усіма текстурами: консилери, рідні ВВ- та СС-крема, олівці для губ, помади, туші (у тому числі водостійкі). Вона справилася з тінтами, які є дуже стійкими. Так, не стерла в нуль, але це не під силу жодній моїй міцелярці чи гідрофілці.
Додаю фото.
Мені подобається, як всього після одного проведення по свотчам ватним диском, на ньому залишилося 95% усіх продуктів. Не потрібно терти, сильно притискати. Це ідеально для моєї чутливої шкіри, яка від зайвого тертя може подразнюватися та червоніти.
Тож міцелярна вода Джоко з серії Skin Detox чудово справляється зі своєю основною задачею.
Шкіру не подразнює, не сушить.
Єдиний мінус - від неї у мене також печуть очі, незалежно від того яка косметика на них знаходилася. Можливо це через гіпер чутливість 👀
Проте загалом міцелярну воду оцінюю на 9/10.
Вона економна, мега-ефективна і приємна у використанні.
Її впевнено можу і буду радити вам!)
Коментарі (0)