Оліч

LAMEL Make Cult Lift & Volume Mascara

LAMEL Make Cult Lift & Volume Mascara

Я вже трошки протестувала туші з подарункового боксу від Make Up Club і можу поділитися з вами першими враженнями)

Почну з туші, що сподобалась мені трошки менше, і це Lift & Volume Mascara. Судячи з назви - туш для підкручення та об'єму війок.

- ціна від 170 грн (в фізичних магазинах бачила ціну 360 грн)

- об'єм 10ml

- підходить для веганів та не тестується на тваринах

- колір чорний

Насправді я не буду її сварити, бо в цілому вона себе зарекомендувала непогано, єдине що підзіпсувало враження - це щіточка. Я не змогла нафарбуватися так, щоб не запацьорити повіки, тож довелося багато чого витирати). Зазвичай я чекаю коли все підсохне і тоді набагато простіше прибрати плямки щіточкою для брів або ватною паличкою, так не лишаються сліди та не псується тон. Ну і ще як можете побачити на фото, захисна наліпка лишила після себе купу клею на флакончику, але то дрібничка.

Носила я її близько 6-7 годин по спеці, і з урахуванням моєї жирної шкіри можна сказати що майже не відбивалась та не текла, тож тут ставлю лайк.

Заявлені подовження та підкручення теж присутні, на фото видно ефект при нанесенні в 1 шар (ну або в півтора шари, скоріше)). До вечора війки не опустилися, туш не обсипалася, були лише невелички плямки під очима, але спишему все на сильну спеку.

В складі присутні доглядові компоненти, таких як пантенол, вітамін Е, екстракти сої та пшениці, які сприяють зміцненню і здоровому вигляду вій.

В цілому я думаю якби була трошки зручніша щіточка я була б повністю задоволена цим продуктом, думаю що співвідношення ціна-якість тут прекрасне, дуже вдячна за можливість познайомитися та протестувати нові для себе речі. 🎀

LAMEL Make Cult Lift & Volume Mascara
LAMEL Make Cult Lift & Volume Mascara
LAMEL Make Cult Lift & Volume Mascara