Sofiia_Ts

Сухий шампунь для жирного волосся Batiste Tempt Dry Shampoo

Сухий шампунь для жирного волосся Batiste Tempt Dry Shampoo

Всім привіт! Прийшло літо і відключення світла, тому голову не завжди вдається помити, коли хочеш. Більшість сухих шампунів схожі, але є момент, який мені завжди мішає - це аромат. В більшості засобах для волосся такий їдкий аромат, що я взагалі не можу взяти ту саму баночку вдруге.

Тут аромат теж присутній, але він делікатний та ніжний, що дозволило купити цю баночку ще раз.

Для початку, скажу як взагалі правильно користуватись сухим шампунем. Його потрібно використовувати бажано після того, як зробив укладку, тобто до моменту, коли пожирніє волосся. Хто так робить? Так, це не я 😂

Так як я користуюсь ним вкрай рідко, коли уже ніяк не вдається помити голову. Бо знаю, що часте використання їх може викликати дерматити, тому не захоплюйтесь ними.

Як користуюсь? Розбризкую на корені повсюди і лишаю десь на 5 хв, щоб абсорбувався весь жир з волосся. Після цього, розчісую і вкладаю.

Білі сліди пісня нього все одно є, але я реально ще не попадала на темні сухі шампуні.

Аромат тут дуже приємний, квітковий та свіжий, абсолютно не набридливий, і він не перетворюється в якийсь задушливий, як це часто буває. Із всіх лінійок, це мій улюблений!

Подовжує мені свіжість якраз на день.

Butane, Isobutane, Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Distearyldimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Cl 77941, Cl 77492, Cl 77499

Оцінювати важко, оскільки це взагалі не досить корисний продукт. Але відзначу, що в складі є рисовий крохмаль, який є чудовим абсорбентом для лишньої вологи та жиру.

Хто ще не знайшов свій улюблений сухий шампунь, рекомендую цей навіть чисто через аромат, бо він тут достойний! Чи хтось з вас має свій улюблений, поділіться 😊