Неочікувано дуже хороший ш ампунь?
Враження від Head & Shoulders Pro-Expert 7 With Mint And Menthol
З Head & Shoulders я була знайома давно, ще з тими у білих пляшках, та якщо чесно, побоювалась їх, бо мала неприємні ситуації звикання. Та коли їх купляла, моїм фаворитом був якраз шампунь з ментолом та м'ятою, не знаю скільки таких пляшок я використала взагалі. Та от недавно з'явились і такі шампуні у прозорих пляшках, і вони мене теж лякали, поки Олена Романюк все ж не довела мені, що нові шампуні вартують уваги, дякую тобі за це ❤️.
Дизайн та форма банки буквально кричить нам, що це H&S, тому зупинятись не бачу сенсу, все ітак всі знають. Кришечка фліп-топ, закривається добре.
Консистенція середньої густини, що було для мене несподіванкою, колір прозорий з блакитним відтінком.
Найбільшою несподіванкою для мене був аромат, адже я пам'ятала, що він такий свіжий та насичений, що випалює душу, та тут він приємний, нагадує жувальну гумку.
Піниться добре, як і всі шампуні H&S, під-час миття волосся не заплутувалось, відчувалась свіжість, та навіть небагато випало волосин.
У складі є сульфати, силікони, ментол, компоненти, що допомагають позбутися лупи.
У результаті миття без масок та кондиціонеру (так, сушила волосся з термозахистом Joko Blend), волосся мене дуже приємно здивувало м'якістю, гладкістю, об'ємом. Чесно кажучи, я не очікувала, що буде такий гарний результат, а ще волосся трішки довше виглядало свіжим. Так, хочеться додати олійку для блиску, але і так волосся добре виглядало та легко розчісувалось.
Загалом, я можу рекомендувати цей шампунь, особливо якщо ви чергуєте шампуні, що також рекомендую робити. Особливо влітку, це хороший варіант, який може продовжити відчуття свіжості, адже вимиває волосся добре.
Коментарі (0)