Ta_nyaaaaaaa

Рятівник для шкіри після засмаги! Відновлює, заспокоює і зволожує

Після кількох годин перебуванні на сонця навіть в умовах міста використовую цей крем, що допомагає підтримувати шкіру у гарному стані 😊 Допомагає заспокоїти шкіру навіть після сонячних опіків❗️Надзвичайно комфортний.

Хочеться виокремити зручний дозатор-помпу і гарний об‘єм кремчику - 100 мл.

Його можна використовувати як для обличчя, так і для тіла. Того сміливо назву його універсальним ✅

У крему легка текстура, що миттєво всотується шкірою, не залишаючи липкого чи жирного шару.

Шкіра сяє і завдяки цьому виглядає більш рівною та гладкою.

Заспокійлива і зволожуюча дія досягається завдяки складу, який містить:

💧 гіалуронову кислоту - зволожує шкіру, допомагаючи утримувати вологу всередині

💧 масло ши - глибоко живить шкіру та заспокоює її

💧 пантенол - сприяє глибокому зволоженню, зняттю запалення, прискоренню формування та відновлення клітин шкіри, загоєння ран

Крем наношу після 2+годин перебуванні на активному сонці. Часто після цього шкіра сохне, а в місцях, де не нанесений сонцезахист згорає.

Так от завдяки кремчику Joko Blend мої плечі і невеликі сонячні опіки на них почали загоюватися значно швидше.

Крем прибирає лущення, сухість, глибоко зволожує шкіру і завдяки цьому вирівнює рельєф. Також крем відмінно заспокоює шкіру: почервоніння і подразнення загоюються, минають швидше і в легкому перебігу.

Для мене це дуже важливо, так як моя шкіра майже біла і я швидко згораю, а ще вона дуже сохне від сонечка.

After Sun Cream я забираю з собою і на відпочинок, бо уже впевнена в його дієвості. Також дуже зручно, що його можна використовувати на обличчі. До речі, він не викликав жодних висипань на проблемній комбінованій чутливій шкірі 🔥