Annet🦄

Пусті баночки червня

Пусті баночки червня

Привітики, дівчата!

Трохи випала з життя клубу і дуже сподіваюся, що ви мене ще не забули.

Сьогодні розграбаю порожні баночки і запрошую вас до перегляду.

1. Про ось цю крижано-мʼятну маску, яка ледь не спалила мені шкіру я вам розказувала і показувала ось тут https://club.makeup.com.ua/post/41589/

Самі розумієте, що рекомендувати її я не буду (а особливо якщо ви схильні до алергічних реакцій).

2. Ось таку мініатюрку міцелярної водички від Nuxe я отримала в наборі з усіляким добром в зеленій косметичці. Водичка класна - менді сподобався і ефект після (без стягнення), і ніжнесенький аромат. Наразі до покупки не планую, але колись у майбітньому можна спокійно до цього продукту повернутися. З цікавого - кришечка у баночки відкручується (і її можна взяти в дорогу припустимо наливши туди іншу міцелярку).

3. Ось цей крем Shiseido - мій фаворит. Дуже класно зволожує зону під очима і на ранок шкіра ще зволожена. Я співала йому дифірамби і порівнювата з корейським малюком з центеллою від Purito ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/27713/ Однак закінчився він дуже підступно і несподівано. І тут не варіант щось ще розкрутити або розрізати. Нема і івсе. На одне око вистачило, а інше - в прольоті. Не зовсім зручне пакування у цьому сенсі, бо відсутнє відчуття контролю кількості продукту.

4. Ще одне несподіване закінчення продукту який мені здавався безкінечним. Баночки вже трошки втомилася. Я застосовує ефірну олію чайного дерева щодня (в основному на якісь укуси, подрапинки, прищики). Це просто мій маст хев. Тут я, на щастя, мала запас олійки від іншого бренду і тому ситуація не вийшла з-під контролю))). Про варіант такої олійки я писала цілий пост ще зимою: https://club.makeup.com.ua/post/28885/

5. Інтенсивна медова маска для волосся Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask б'є рекорди по позитивним відгукам, але я її не зрозуміла абсолютно. Для мого сухого волосся вона заслабенька і не робить абсолютно нічого. Така собі базова маска без вау-ефекту. Єдине що сподобалося - це приємний легесенький (на відміну від першого продукту) охолоджувальний ефект на шкірі голови.

💚Ось таке очищення простору і висновки від мене.

😉