Сонцезахисний крем для обличчя SPF 30
Захисту багато не буває
Плюс ще один комфортний SPF 30, в мою колекцію! На цей раз вибір пав на бренд Mixtura. Останім часом цей бред - натуральної косметики, дуже часто з'являється у всіх соціальних мережах. І звісно я не змогла пройти повз. Розпаковка засобів за посиланням - https://club.makeup.com.ua/looks/43305/
🌞Переваги від виробника:
Інтенсивний захист проти природнього УФ(А), УФ(Б) випромінювання та видимої частини спектру, сповільнює процеси старіння шкіри зволожує та пом’якшує, підвищує еластичність шкіри, не викликає алергічних реакцій шкіри.
Крем BALI підходить для будь-якого типу тонкої шкіри обличчя. Рекомендований для застосування жінкам та чоловікам від 6 років.
Формула розроблена на базі лабораторії MIXTURA
🌞Склад:
Water, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Caprylic/Capryc Triglyceride, Propanediol, Caprylyl Caprylate/Caprate, Argania Spinosa Kernel Oil, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Sclerotium Gum, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Bisabolol, Sorbitan Caprylate, Arachidyl Glucoside, Xanthan Gum, Sodiu Stearoyl Glutamate, Lauroyl Lisine, Benzoic Acid, Citrus Paradisi Peel Oil.
🌞З головного:
- тилгексил метоксициннамат - Органічний УФ-фільтр, який захищає шкіру від шкідливого впливу ультрафіолетового випромінювання.
- Діетиламіно гідроксибензоїл гексил бензоат - Сонцезахисний агент, що забезпечує захист від UVA-променів.
- Каприлові/капринові тригліцериди - Зволожуючий компонент, отриманий з кокосової олії та гліцерину.
- Олія ядра Арганії колючої - Живильна олія, багата на вітаміни та антиоксиданти.
- Біс-етилгексилоксифенол метоксифеніл триазин - Потужний УФ-фільтр широкого спектра дії.
- Токоферил ацетат - Форма вітаміну Е, що діє як антиоксидант.
- Пантенол - Провітамін B5, що заспокоює та зволожує шкіру.
- Бісаболол - Природний заспокійливий агент, отриманий з ромашки.
- Олія шкірки грейпфрута (Citrus Paradisi) - Натуральна ефірна олія з антиоксидантними та антимікробними властивостями.
🌞Пакування:
Крем представлен в скляному флаконі, темно коричневого кольору (мені дуже подобаються засоби саме в склі, бред піклується за зовнішне середовище! Гарно працюючий дозатор, не "плюється", та добре дозує засіб. Об'єм 30 мл.
🌞Текстура - доволі густий, але в той же час при розподіленні він повітряний, як взбиті вершки. Крем білого кольору (на шкірі миттєво стає прозорим). Він на дотик "гладкий", якщо можно так сказати, дуже приємна текстура, раніше я такої не зустрічаса в SPF. (Фото в каруселі)
🌞Плюс для мого жирного типу шкіри, крем вбирається в мене в нуль! Залишаючи маленьке природне сяяня. Він зовсім не вагомий.
🌞Аромат - дуже легкий, сушених квітів та трав. Асоціюється з полем диких квітів та трав. Приємний аромат, на шкірі відчувається хвилин 10.
🌞Крем дуже глибоко зволожує та живить шкіру, по дії він нагадує мені базовий крем для зволоження шкіри. Крем не вибілює шкіру.
Гарно поводить себе з сироваткою, не скочується.
І головне, мені комфортно його поновлювати протягом всього для, бо він зовсім не вагомий .
З задоволенням повторю ще, і залюбки продовжу знайомитись з іншими засобами від Mixtura !🖤
Коментарі (0)