ksnklb

Крем, що здивує

Крем, що здивує

Оскільки у мене комбінований тип шкіри, то знайти крем зазвичай не просто, мені то текстура не така, то щільність, то ефекту замало. Тому спробувати новий крем від Joko Blend було дуже цікаво, адже він для комбінованої шкіри. А коли я відкрила кришечку, то щиро здивувалась який цей крем, а ще більшим здивуванням був ефект від нього!
Баночка тут кругленька, плоска та звичайна, як для крему. Об'єм 50ml, дизайн у спокійних зелених тонах, щоб відповідає лінійці для комбінованої та жирної шкіри Skin Detox. Під кришечкою є захисна мембрана, яку легко можна зняти.
Консистенція цього крему мене відверто здивувала, адже з вигляду крем густенький, та на дотик він мені схожий на легкий батер, тобто він при нанесенні тане на шкірі.
Колір білий, а запах свіжий, рослинний, на шкірі не залишається.
У складі є гліцерин, екстракт зеленого чаю, бакучіол, ніацинамід, пантенол, гіалуронат натрію, алантоїн. Склад направлений на серборегуляцію, зволоження та освітлення шкіри.
Наношу на шкіру середньо засобу, оптимально, адже не боюсь жирного блиску, липкого шару чи білих ліній. Крем просто тане на шкірі при нанесенні і швидко вбирається, попри густеньку консистенцію, і навіть спф зверху не скочується, що мене навіть трішки здивувало та потішило.
Фініш на шкірі мені подобається, він не зовсім матовий, більше сатиновий, адже зберігається гарне, здорове сяйво шкіри. Та мені подобається, що крем "затирає" пори, як це вміють робити матуючі крема, та при цьому через кілька годин пори всерівно не стають візуально ширшими чи темнішими.
Крем сприяє зволоженню шкіри, створенню гарного ефекту рівного тону та гладенької шкіри.

Крем, що здивує
Крем, що здивує
Крем, що здивує
Крем, що здивує

Joko Blend Skin Detox Cleansing Gel: https://club.makeup.com.ua/post/43379/
Joko Blend Skin Detox Mattifying Face Tonic: https://club.makeup.com.ua/post/43501/
Joko Blend Skin Detox Balancing Serum: https://club.makeup.com.ua/post/43622/
Joko Blend Skin Detox Micellar Cleansing Water: https://club.makeup.com.ua/post/43806/