Фісташка

Від "хорошої дівчинки" до розчарування: Огляд Kilian Paris Good Girl Gone Bad

Я бачила що багатьом дівчатам ці парфуми дуже подобаються, але щось у мене пішло з ними не так. На жаль, мушу висловити своє розчарування щодо цих парфумів. Хоча на блоттері аромат здавався багатообіцяючим, на шкірі він розкривається зовсім інакше і, чесно кажучи, не найкращим чином.

Для початку пропоную глянути на пост-орієнтир, де я описала парфуми і ноти, які мені подобаються, щоб вам було легше зрозуміти, наскільки прислухатися до мого відгуку. Адже парфуми - це занадто суб'єктивна річ.

https://club.makeup.com.ua/post/32635/

Спочатку аромат бє різкістю, яка може бути надто інтенсивною для когось. З часом він стає досить солодким, особливо в теплу погоду, що може викликати дискомфорт.

Квіткові ноти, які мали б бути головними героями аромату, губляться і не розкриваються належним чином. Замість очікуваного букета троянд і жасмину, відчувається щось більш синтетичне і навіть трохи задушливе. На собі я іноді відчуваю аромат старої косметики. Звичайно ж це моє індивідуальне сприйняття.

У композиції є ноти, які іноді мене дратують, але я не можу зрозуміти що саме. Якщо просто дивитись на ноти аромату, то я б сказала що парфуми мені підійдуть, але щось пішло не так. Як на мене, це занадто висока ціна для таких парфумів.

Парфуми мають дивовижну стійкість. Вони залишились на одязі аж до наступного прання.

Шлейф досить сильний і помітний. Мабуть, це найбільш шлейфові парфуми у мене. Для мене це аромат точно не літній. Він досить важкий і удушливий для літа. Можливо на зиму чи прохолодну осінь.

Загалом, цей аромат не виправдав моїх очікувань. Він не має тієї свіжості і легкості, на яку я сподівалася. Натомість, він здається важким, іноді навіть нав'язливим. Я носила його взимку, весною і ось нещодавно влітку. Але в жоден з сезонів не змогла з ним подружитись.

Можливо, комусь він і підійде, але я б радила добре протестувати його на шкірі перед покупкою, щоб уникнути розчарування.