Spodobaieva Maryna

Boyfriend, який не шкодить відносинам

Boyfriend, який не шкодить відносинам
Boyfriend, який не шкодить відносинам

Не можу не відмітити Yana__matviets, бо саме після її дописів, в мене в голові «Мені треба», «Чим же пахне цей тюбік?», чекала коли закінчитися крем для рук.

І от я дорвалася. На вибір крему в мені пішло секунд 5, я вже точно розуміла, що хлопця треба брати.

Boyfriend, який не шкодить відносинам

Перше, що хочеться відмітити піраміда крему на пакуванні трішки відрізняється від основних засобів колекції, тож треба спробувати ще щось.

Тут піраміда заявлена так.

Початкова нота: м’ята, рожевий перець;

Нота серця: ананас, шавлія;

Кінцева нота: вишня, кедр.

Я очікувала тут почути суто чоловіче направлення. А на моїй шкірі все, як завжди дивно відкривається.

Аромат тихий, інтимний, дуже близько сидить на шкірі. Спочатку при нанесенні відчувається фруктово-свіжа трішечки солодкувата база, в якій складно когось виділити, далі і до самого кінця я чую вишню, звісно в сто разів тихішу чим Tom Ford, але саме цю вишню, яку можна зустріти в унісекс ароматах. Тут вона прям переплітається з кедром і аброю, які роблять її звучання дорожче. Аромат гармонічний, тихий в ньому нічого не випирає. Бо спочатку трішки боялася чи підійде він на ніч.

Чесно раніше обожнювала таке пакування, для мене воно трішки радянське, але після невдалих досвідів з Sister's Aroma, почала відноситися більш скептично.

Тут нарікань немає, особисто дуже сподобалось картоне пакування зі всією потрібною інформацією. Естетично дуже привабливо.

Склад: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Isopropyl Myristate, Mangifera Indica Seed Butter, Persea Gratissima Oil, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Parfum, Xanthan Gum, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Retinyl Acetate, Аscorbic Acid, Рantothenic Acid, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Linalool.

Склад тут доволі багатий, чотири види зволожуючих масел: ши (каріте), манго, авокадо та касторове. Також для додаткового зволоження є гліцерин та пантенол. З вітамінів тут токоферил ацетат (вітамін Е), ретинолу ацетат (водорозчинний вітамін А), аскорбінова кислота (вітамін С) та пантотенова кислота (водорозчинний вітамін В5).

Текстура – тут доволі густа, щось середнє між кремом та баттером. Легко розприділяється, вбирається поступово. Зараз в мене немає проблем з сухістю, тож спочатку залишаться жирна плівочка, але поступово крем повністю поглинається. Шкіра виглядає зволоженою.

Я відтягувала цей допис майже до останнього, бо також пам’ятаю дописи дівчат, де навпаки він викликав відчуття сухості. Звісно все індивідуально, але в мене є підозра на ретинол ацетат. Тож на всяк випадок не наносила на вологу шкіру рук.

Крем задовільнив мене повністю, тепер хочеться спробувати ще. Діліться своїми фаворитами.