Комфортний спф для комбінованого типу шкіри
Сонцезахисний крем для обличчя з SPF 30 від Joko Blend 🌄
В попередньому дописи про лосьйон для тіла від бренду
https://club.makeup.com.ua/post/41171/
я писала, що мені засмагати не можна, але базовий СПФ 30, все ж таки потрібно мати, причому СПФ з даним фільтром актуальний практично круглий рік.
Тож, не затягую, а розповідаю ⬇️
Оформлення та пакування ⬇️
Напочатку даний засіб, як і лосьйон для тіла знаходився в фірмовій коробочці бренду в приємному дизайні.
На коробці можна знайти чимало корисної інформації про засіб, а саме: склад, опис, спосіб застосування, запобіжні заходи та інше.
Баночка з Spf ⬇️
Маленька баночка об'ємом 30 мл, яка копіює дизайн коробочки. Баночка закривається кришкою має дозуючу помпу всередині, яка має пластикову вставку від випадкового натиску без кришки.
СКЛАД 🧪
Этилгексилметоксициннамат - високоефективний органічний ультрафіолетовий фільтр, надає зволоження шкіри.
Діетиламіно гідроксібензоілгексілбензоат -
УФ-фільтр з високою абсорбцією в діапазоні УФ-А. Має хімічну структуру і демонструє хорошу фотостабільність.
Ізопропілмирістат - емолент, пом'якшувач.
Біс-етилгексилоксифенол метоксифеніл триазин - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB. Має визначену фото стабільність.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу.
Масло ши - зволожує, живить, пом'якшує, заспокоює, знімає запалення, регенерує та надає пружності.
Пантенол - зволожує, загоює та розгладжує шкіру.
Вітамін Е - антиоксидант, зволожує та живить.
Ретініл пальмітат - пом'якшує, відновлює та підвищує пружність.
Екстракт алое вера - тонізує, зволожує, загоює та надає бактерицидну дію.
Центела азіатська - регенерує, тонізує, стимулює вироблення гіалуроновою кислотою та колагену, підвищує пружність та еластичність.
Олія солодкого апельсину -пом'якшує та підвищують рівень колагену у шкірі, розгладжує та надає шкірі пружності; виводить токсини, знімає запалення та зменшує висипання.
Склад до речі ідентичний СПФу для тіла.
Дозатор та дозування ⬇️
Дозатор широкий, добре дозується і не плюється. Мені вистачає 3-5 натисків (1-2 натиски з цієї кількості, коли наношу засіб і на шию та зону декольте).
Аромат, колір та консистенція ⬇️
Аромат приємний, косметичний, дуже схожий на лосьйон з спф для тіла. На обличчі комфортно відчувається, не дратує.
Колір з легким жовтуватим підтоном. Наносячи на шкіру, її не жовтить.
Консистенція доволі густенька (що нормально для засобу з СПФ), але по обличчю легко розподіляється.
У використанні та дія після ⬇️
Крем наношу на попередньо очищену шкіру обличчя, зволожена тоніком/тонером в додаток з сироваткою (за потребою).
Тобто, оскільки крем має доволі густеньку текстуру і містить олійки у складі, моєму комбінованому типу шкіри влітку, можна наносити його одразу після тонізації/зволоженння легкими текстурами (без зволожуючого крему).
Даний СПФ поживний, він дуже добре зволожує, живить та пом'якшує шкіру.
І так, на обличчя наношу його за 15-30 хвилин до виходу на вулицю, аби він встиг повністю поглинутися і почав працювати. Шкіру навколо очей оминаю, оскільки вони в мене чутливі, а захисні фільтри можуть їх пощіпувати.
На шкірі крем не надто блищить, тобто я люблю такий легкий сяючий фініш. З ним моя шкіра не блищить як млинець і комфортно себе почуває з даним засобом. І найголовніше, мене радує, що він не забиває пори, а для мого проблемного типу шкіри це надважливо.
Виробник рекомендує поновлювати засіб кожні 2-3 години, якщо ви перебуваєте на активному сонці. Оскільки я не буваю на надто активному сонці, то не маю потреби поновлювати його так часто, але якщо у вас по-іншому, зверніть увагу на цей момент.
Засіб мені справді сподобався, мені загалом рідко підходять СПФ-ки для обличчя, а тут вдале потрапляння, тож я ним повністю задоволена 🥰
Коментарі (0)