Sofiia_Ts

Міцелярна вода Joko Blend Skin Detox Micellar Cleansing Water | PART 1

Міцелярна вода Joko Blend Skin Detox Micellar Cleansing Water | PART 1

В Joko Blend вийшла нова лінійка догляду за шкірою обличчя, яка закриє всі потреби одразу! Перший продукт - це етап очищення, міцелярна вода.

Всі хто користується SPF та косметикою обов'язково знає про двоетапне очищення, бо в кінці дня на шкірі окрім нанесеної зранку косметики та сонцезахисту, накопичується багато бруду, поту, та себуму.

Ця міцелярна вода позбавить від цих всіх проблем за пару взмахів ватним диском ✨

Продукт розроблений для жирної та комбінованої шкіри, оскільки такий спосіб очищення вимагає використання ватного диску, який має функцію легкого відлущування та пілінгу, тому цей метод явно не для сухої та чутливої шкіри.

Вся лінійка представлена в приємному пастельному відтінку зеленого кольору, справді по літньому ☀️

Сама міцелярна вода у картонній дизайнерській коробці, на які вказана вся детальна інформація про продукт, спосіб застосування та склад. Баночка виконана з міцного напівпрозорого матового пластику, майже вся інформація дублюється. Кришечка фліп-топ, класично для такого типу продуктів. Має приємний легкий мильний та фруктовий аромат (мені нагадує соковите зелене яблуко) та водянисту текстуру.

Продукт ідеально розчиняє та прибирає всю косметику з обличчя, шкіра чистенька та гладенька опісля, не має відчуття подразнення та почервоніння. На фото водостійкі продукти, тому він чудово забирає навіть її з першого разу. Але не забуваємо вмитись опісля!, бо міцелярна вода це все таки мильний розчин, який потрібно змивати!

Aqua (Water), PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sorbitol, Pentylene Glycol, Glycerin, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Panthenol, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Triethanolamine, Sodium Benzoate, CI 42090, CI 19140, Hexyl Cinnamal.

Засіб містить безпечні розчинники та зволожувачі, які якраз і допомагають розчиняти косметику, а додаткові заспокійливі компоненти алантоїн, пантенол та екстракт ламінарії допомагають шкірі швидше відновитись та зволожити, оскільки сам ватний диск достатньо сильно механічно впливає на шкіру.

Міцелярна вода від Joko Blend ідеально підійшла для літнього етапу демакіяжу, оскільки делікатно прибирає весь надлишковий себум, який виробився за весь день. При цьому надає ефект свіжості та чистоти 💦

Дівчата, пости рідше, але буду старатись доганяти, бо часта відсутність світла вибиває з колії 😢