alena.rosee

Диво-Водичка | PIEL Cosmetics

Всім привіт! 💕

Сьогодні розповім про чудову новинку від Piel Cosmetics , яка вам точно сподобається 💦

Думаю більшість людей мають подразнення після депіляції, та у мене, з моєю чутливою шкірою , який би якісний я не обрала станок , то все одно якесь подразнення виникає , те ж саме і після воску / шугарингу.

Коли побачила новинку у Piel саме в спрею , стало цікаво , бо до цього брала лише креми чи лосьони після депіляції.

То що ж це за диво - водичка ?

💦Пакування: пластиковий спрей зі зручним спреем

💦 Консистенція: прозора рідина

💦Запах: не має аромату

💦Активні компоненти:

Колоїдне Срібло - антибактеріальна та протизапальна дія, природній антисептик , який допомогає швиденько загоїти будь-які подразнення .

Гіалуронова Кислота - зволожує та має регенеруючі властивості , має вплив на боротьбу з вільними радикалами.

💦Ефект: для мене ця штучка стала просто шикарним помічником .

Вода без аромата, не залишає плівки , жирності , але чудово зволожує . Користуюсь нею не тількі після депіляції, а і в спеку як зволожуючим засобом , бо після душу шкіра хоче трошки зволоження , але коли стоїть нереальна спека , не хочется зайвий раз мазати на себе креми , якими легкими б вони не були .

Ця вода чудово знімає подразнення і після перебуванні на сонці , і алергічні почервоніння .

Додає шкірі гладкість та помірне зволоження , авжеж і радує антибактеріальний ефект .

Також спрей можна використовувати і після басейну , коли шкіра потребує додаткового зволоження. 💦

Спрей дійсно дієвий та універсальний , хоч і має простий склад .

💎Склад: Aqua , Colloidal Silver , Hyalutonic Acid, Dmdm-hydantoin, methylchloroisothiazolinone, methylisothyazolinone.

🌿Можу рекомендувати:

✅якщо у вас чутлива шкіра

✅якщо є подразнення чи зуд після депіляції

✅якщо шукаєте легкий спрей для зволоження шкіри

✅якщо віддаєте перевагу легким формулам без аромату

p.s на Мейкап цю цю новинку земне підвезли , але на промо фото бачила , тож чекаємо 😉