Диво-Водичка | PIEL Cosmetics
Спрей помічник для догляду за шкірою 🌿
Всім привіт! 💕
Сьогодні розповім про чудову новинку від Piel Cosmetics , яка вам точно сподобається 💦
💦
Думаю більшість людей мають подразнення після депіляції, та у мене, з моєю чутливою шкірою , який би якісний я не обрала станок , то все одно якесь подразнення виникає , те ж саме і після воску / шугарингу.
Коли побачила новинку у Piel саме в спрею , стало цікаво , бо до цього брала лише креми чи лосьони після депіляції.
То що ж це за диво - водичка ?
💦Пакування: пластиковий спрей зі зручним спреем
💦 Консистенція: прозора рідина
💦Запах: не має аромату
💦Активні компоненти:
Колоїдне Срібло - антибактеріальна та протизапальна дія, природній антисептик , який допомогає швиденько загоїти будь-які подразнення .
Гіалуронова Кислота - зволожує та має регенеруючі властивості , має вплив на боротьбу з вільними радикалами.
💦Ефект: для мене ця штучка стала просто шикарним помічником .
Вода без аромата, не залишає плівки , жирності , але чудово зволожує . Користуюсь нею не тількі після депіляції, а і в спеку як зволожуючим засобом , бо після душу шкіра хоче трошки зволоження , але коли стоїть нереальна спека , не хочется зайвий раз мазати на себе креми , якими легкими б вони не були .
Ця вода чудово знімає подразнення і після перебуванні на сонці , і алергічні почервоніння .
Додає шкірі гладкість та помірне зволоження , авжеж і радує антибактеріальний ефект .
Також спрей можна використовувати і після басейну , коли шкіра потребує додаткового зволоження. 💦
Спрей дійсно дієвий та універсальний , хоч і має простий склад .
💎Склад: Aqua , Colloidal Silver , Hyalutonic Acid, Dmdm-hydantoin, methylchloroisothiazolinone, methylisothyazolinone.
🌿Можу рекомендувати:
✅якщо у вас чутлива шкіра
✅якщо є подразнення чи зуд після депіляції
✅якщо шукаєте легкий спрей для зволоження шкіри
✅якщо віддаєте перевагу легким формулам без аромату
p.s на Мейкап цю цю новинку земне підвезли , але на промо фото бачила , тож чекаємо 😉
Коментарі (0)