Lily♥️

Inebrya Ice Cream: МОЇ BEAUTY- НОВИНКИ!

Inebrya Ice Cream: МОЇ BEAUTY- НОВИНКИ!

Привіт, girls! Відразу спойлер)😅 Я не отримала ці засоби від бренду), а придбала для сестри. У бренду Inebrya часто бувають акції, і цього разу... я повелась))) Так 1+1=3 виявляється чудовий маркетинговий хід)) Зараз ця акція доступна на Make UP.

Я підібрала для сестри шампунь та маску з серії для фарбованого волосся Argan Age, а для себе залишила маску Ice Cream Keratin.

Буду тестувати засоби і поділюся враженнями).

Серія Argan Age, обрала саме цю лінійку для сестри, бо має якраз фарбоване волосся, адже влітку волосся дуже піддається впливу сонця і стає більш сухим. Ця лінійка якраз для захисту та відновлення пошкодженого та тьмяного волосся. А в кондиціонері є навіть УФ-фільтр. Аромат карамельний, хімозненький))) Тут шампунь і маска мають обʼєми по 300ml, що також добре,тоді засоби мають закінчитися рівномірно))). Дуже сподіваюсь, що сподобається сестрі)))

Маска Keratin має також основні функції: зволоження, живлення та відновлення волосся. Маски тут аж цілих 500 ml!!! Це великий об'єм. Аромат кератинової маски мені сподобався дещо більше)

А які дійсно вже засоби цього бренду вам сподобалися? Бо читала відгуки неоднозначні, тому поки також не знаю, що порекомендувати) буду користуватися цими , що придбала і згодом поділюся результатом.

Inebrya Ice Cream: МОЇ BEAUTY- НОВИНКИ!
Inebrya Ice Cream: МОЇ BEAUTY- НОВИНКИ!