Hrystja_

Відновлювальний кондиціонер Bogika…

Відновлювальний кондиціонер Bogika…

Кондиціонер складається з повністю натуральних компонентів. Його головна функція- відновлення волосся, надання блиску, інтенсивності кольору та полегшення розчісування.

Потпібно нанести на 5-7 хвилин, потім змити.

Та мені він не підійшов взагалі...

Відновлювальний кондиціонер Bogika…
Відновлювальний кондиціонер Bogika…

Ту варто сказати, що кондиціонер має досить гарний запах. І текстуру...немов суфле, яке тане під руками. Такої текстури в таких доглядових засобах я ще не зустрічала.

Те, що щось піде не так, я побачила ще під час першого нанесення. Кондиціонер мав би бути трохи жирненький, а він навпаки, поглинається в волосся, ніби висушуючи його.

Нанесла згідно інструкції, зробила все так само.

Другим розчаруванням було те, що я не змогла розчесати волосся😳. Воно було дуже заплутане і сухе. Ніби я й ніколи бальзамом не користувалася. Це той випадок, коли кажуть "волосся, як солома".

Я користуюся багатьма бальзамами і масками: Kerastase, Matrix, L'Oréal, Alfaparf. Жоден з них мені такого не робив. В мене з ними було досить класне волосся.

Тут можна зробити висновок, що ці засоби містять силікони, і це не довготривалий ефект, і т.д. Ні...в мене є натуральний повністю бальзам і кондиціонер Shea moisture. Мені такого він не робить. Тут теж все класно, волосся гладеньке і мʼяке.

З цим же кондиціонером в мене волосся "стояче" і жорстке. Так, воно ніби виглядає товстішим, але це за рахунок цієї сухості.

На фото я показала результат. Волосся вже висушене феном і вкладене😅, і тут докладено безліч зусиль, щоб воно хоч якось виглядало.

І зразу для порівняння маска Alfaparf. Теж висушене і вкладене, але без великих зусиль.