Фісташка

Tilia Marc-Antoine Barrois новинка 2024 року тепло спогадів та аромат дитинства у кожній краплі

Tilia Marc-Antoine Barrois новинка 2024 року тепло спогадів та аромат дитинства у кожній краплі

Я зайшла в магазин нішевої парфумерії, і, мабуть, це була моя помилка. Тепер у мене ціла купка відливантів парфумів 🙂. Коли справа доходить до дорогих парфумів, де флакон коштує більше 2000-3000 гривень, я ніколи не беру повнорозмірну версію після тесту на блоттері. Бо аромат може по-іншому розкриватися на моїй шкірі, або мене будуть дратувати ноти, що залишаться після кількох годин і т.д. Тому мені дуже подобається, коли в парфумерному магазині можна взяти відливант. Продавець фактично відпшикує в маленьку баночку з повнорозмірної версії кілька мілілітрів. Цього об'єму достатньо, щоб протестувати аромат тиждень-два, в різних настроях, погоді і т.д.

Для початку пропоную глянути на пост-орієнтир, де я описала парфуми і ноти, які мені подобаються, щоб вам було легше зрозуміти, наскільки прислухатися до мого відгуку. Адже парфуми - це занадто суб'єктивна річ.

https://club.makeup.com.ua/post/32635/

Отже, сьогодні у мене досить нашумівша новинка від бренду Marc-Antoine Barrois - аромат Tilia.

Tilia Marc-Antoine Barrois новинка 2024 року тепло спогадів та аромат дитинства у кожній краплі

Цей аромат потрапив мені просто в серденько. Мабуть, я та сама цільова аудиторія, на яку він був націлений. Для мене ці парфуми пахнуть дитинством. На вулиці, де я жила, було багато лип, кущів жасмину і бузку, і я з дитинства обожнюю ці аромати. Восени до нас у двір приїжджали машини з села, які продавали липовий мед. Те відчуття, коли ти підходиш до відкритої машини, де стоїть бідон з липовим медом, і аромат того меду розходиться в повітрі.

Для мене ці парфуми пахнуть саме цим. Звичайно ж, аромат не настільки ядерний і солодкий, як сам мед. Але відчуття те саме: ностальгія за дитинством і сонячними осінніми днями.

Якщо більш конкретно: на початку я відчуваю легкий аромат липових квітів змішаних з іншими квітами, трошки солодкуватий, але зовсім трохи. А протягом години він змінюється ароматом липового меду, трошки приглушеним і менш солодким. І ось саме цей аромат я відчуваю найдовше.

Аромат теплий, приємний і цікавий. Як для медового, він досить свіжий і легкий. Не задушливий, не напружує.

Аромат жіночний, але не банальний. У мене він зібрав кілька компліментів в офісі, отже, він помітний і привертає увагу.

До слова про суб'єктивність думки, для любителів гурманіки серед моїх подруг аромат в порівнянні здався взагалі не солодким - липка в сухий спекотний день, а десь на фоні запах сухої серпневої трави. Вцілому з дуже умовним натяком на солодкість меду.

Аромат досить стійкий. Найбільш стійкі ноти меду і таких солодкуватих квітів. У мене він тримався весь робочий день (10 годин) і під кінець навіть був відчутний при обіймах. Звичайно ж, шлейф пропадає години за 4, і далі він пахне для вас або для близьких контактів.

Шлейф середній, не занадто сильний, але відчутний (особливо в перші кілька годин).

Я б сказала, що аромат більше на день і для літа та осені. На зиму і весну мені зазвичай хочеться чогось іншого.

дуже хочу тепер собі повнорозмірний варіант, бо у мене рука постійно тягнеться саме до нього. Я в повному захваті, і для мене він вартий кожної своєї копійки