Blondie_rs

Мастхев доглядової косметички: Cicaplast B5+

Мастхев доглядової косметички: Cicaplast B5+

Усім привіт! Сьогодні нарешті хочу поділитись враженнями про найбільш відомий відновлюючий бальзам від La Roche-Posay. Тисни "Дізнатись більше", щоб ознайомитись із розгорнутим дописом.

Починаючи з квітня, я ввела в свою рутину ретинол. Мені страшно не подобалось підборіддя, а його стан хитався між гормональними прищиками і аж до підшкірників із загальним свербіжем. Тому, я вирішила наважитись все ж на введеня ретинолу (місцево на підборіддя), бо з ним досить довго потрібно "бавитись". Звичайно ж, протягом першого місяця шкіра підборіддя мала підвищену чутливість. Я не наносила ні граму косметики окрім догляду.

Ще взимку я випросила у сестри подарунок під ялинку - набір з Cicaplast, і ось нарешті я сповна могла розпробувати даний продукт та зацінити його дієвість.

Мастхев доглядової косметички: Cicaplast B5+

Продукт хоч і з набору, але йшов у додатковій фірмовій коробці. Засіб має надзвичайно велику кількість переваг. Ми маємо цілий корисний бум із помʼякшувальними, зволожуючими, відновлюючими, захисними властивостями. Зараз ви все зрозумієте.

Якщо аналізувати склад, то бачимо, що вміст Пантенолу тут дуже великий (виробник зазначає на лицьовій стороні 5%), а разом з цим і помʼякшувальна олія Ши. Далі йде екстракт центелли та мадекасозид, відомі своїми заспокійливими та цілющими властивостями. Між іншим, мадекасозид є активним інгредієнтом цієї ж центелли. Alpha-glucan oligosaccharide (Біоеколія) стимулює зростання сприятливої ​​шкірної флори, так само як і лактобактерії, які затесались трохи нижче в списку. Також в складі є мій улюблений токоферол (вітамін Е) - антиоксидант, зволожуючий і пом'якшувальний компонент, який також використовується для стабілізації інших компонентів проти окиснення. І на завершення - діоксид титану - санскрін!

Між іншим, часто побутує думка, що Цикапласт може заміняти Ефаклар. І я раніше теж таке думала, поки не вчиталась в опис. Ні, це кардинально різні речі. Ефаклар бореться з недосконалостями і навпаки може себе агресивно поводити, якщо ситуація на шкірі запущена. Форма в нього гелево-кремова, можна сказати, що поглинається в нуль та потребує закриття кремом.

Цикапласт же - зовсім на іншій стороні. Він жирний, бальзамоподібний та плотний. Використовується для покращення стану шкіри та не усуває прищі. Його завдання - заспокоїти, відновити, помʼякшити та допомогти підтримати здорову флору шкіри.

Я полюбляю мінімалістичний стиль Ля Роше. Це виглядає дорого і практично. Тюбик приємний на дотик, зручний та невеликий за розміром. Тож навіть кинути в дорожню косметичку - не буде проблемою. На зворотній стороні вказані терміни придатності та спосіб застосування на різних мовах. Відкидна кришечка плотна та дуже добротна, засіб нікуди не втече!

При нанесенні він відчувається таким масним бальзамчиком. Продукт плотного білого забарвлення, але при нанесенні не вибілює шкіру. Він важче розподіляється по обличчю, чим звичайний крем. Його прям потрібно втирати, або дбайливо масажувати. Також головне наносити його небагато, тонким шаром, інакше може не добре поглинутись шкірою.

Мені він по текстурі спочатку дуже не сподобався. При чому, я познайомилась із ним взимку, коли було холодно. Нанесла його на все обличчя і пішла змивати... Обтяжив, почав дратувати на обличчі, не сподобався... але потім думка про нього дуже змінилась.

Як і кожен продукт - очікує свого зіркового часу. Засоби з ретинолом почала вводити поступово, все як пише інструкція. Має підборіддя стало реактивним вже після 3 застосування. Чутливість піднялась надзвичайно. Вмивалась дуже акуратно, так само як і наносила доглядові засоби ніжно та повільно.

І тут я сиділа і думала, що потрібен якийсь жирний-жирний крем для відновлення шкіри під час використання ретинолу. І потім - ось він! В мене ж є цикапласт! Наносила я його через 20-30 хвилин після ретинолу, і деколи покривала ним все обличчя. Умудрялась навіть зранку ним користуватись. Шкіра круто його поглинала, деколи я наносила навіть у два тонких шари. Враховуючи ще той факт, що моя шкіра має комбінований тип, то й сухим щокам засіб був дуже помічним. Під макіяж також добре лягає, нічого не скочується навіть при температурі повітря +20.

Вже за пару днів використання він наче рукою зняв чутливість підборіддя. Текстурно наповнював шкіру, помʼякшував та відновлював. Вона стала виглядати зволоженою та сяючою.

Наносила якщо не кожен вечір/ранок, то чергувала через день, щоб уникнути забивання пор (все ж текстура у нього дуже жирно-плотна). Моє підборіддя просто повернулось до нормального життя без чутливості. Це просто було спасіння!

Користуючись Cicaplast для розваги - ви не заціните його справжню дію. Це, перш за все - доглядовий бальзам, і не слід плутати його з кремом чи заміняти ним вашу щоденну рутину. Текстура в нього важка, плотна та маслянисла. Жирній шкірі він точно буде заважкий. Наносити слід тонким шаром, щоб засіб гарно поглинувся.

Найкраще показав свою дію під час мого користування ретинолом. Зняв чутливість, відновив шкіру та дбав про її здоровʼя.

Це справді маст-хев для тих у кого шкіра може лущитись від холоду, чи реагувати на різноманітні активи. Якщо вам потрібне відновлення - то можете кликати на допомогу цього красеня! Він заслужив мою похвалу, а від його дії я залишилась у захваті!

Мирного всім дня. Бережіть себе!