Дарина🦉

"Малина і амаріліс"

"Малина і амаріліс"
"Малина і амаріліс"

Mades Cosmetics - це неймовірні аромати та дуже гарне та яскраве пакування!

🌸Сьогодні про смачний гель для душа "Малина і амаріліс".

Переваги гелю від виробника:

🌸Mades – популярний нідерландський бренд, який спеціалізується на виробництві унікальних і високоякісних засобів особистої гігієни. Розробники Mades знають, що більшість дівчат обожнюють «смачні» запахи, тому випустили гель для душу з неймовірним ароматом, який не залишить вас байдужими.

🌸Mades Cosmetics Chapter Body Wash дбайливо очищає і зволожує шкіру, не пересушує і не стягує її. У складі міститься натуральний екстракт малинових ягід, який має антисептичні та відновлювальні властивості, має протизапальну дію, чудово живить і тонізує шкірний покрив. Амариліс додає аромату гелю витончено-бентежливий і запашний відтінок.

🌸Гель представлен в щільний тубі, яскравого кольору, ну дуже їх пакування підіймає настрій. Кришка фліп-топ, гарно працює. Об'єм 100мл ( є ще 400 мл, треба було брати його😂)

🌸Текстура - середньої густоти гель, прозорого кольору. Піноутвореня середне. Добре розподіляється по шкірі. Дуже дуже економічний в використанні.

🌸Аромат - в мене колись був амараліс, але я не пам'ятаю його аромат, мені запах нагадує свіжу лілію та багато солодкої, стиглої малини, і ще присутні трави. Дуже приємний, в одно час і солодкий і освіжаючий аромат. І саме головне він залишається на шкірі. Крутий аромат саме для літа!

  • Гель дуже лагідно, але добре очіщує.
  • Гарно зволожує шкіру.
  • Виразний заспокійливий ефект.
  • Тонізує
  • Аромат то взагалі підпал, як і пакування.

Буду і надалі знайомитись з цим брендом, про яскравий крем, робила допис тут, який отримала у подарунок 🎁https://club.makeup.com.ua/post/44080/

Ось посилання на акцію https://makeup.com.ua/ua/news/73328/

Всім дякую за увагу!

"Малина і амаріліс"
"Малина і амаріліс"
"Малина і амаріліс"