Sofiia_Ts

Очищувальна та живильна маски RATED GREEN

Очищувальна та живильна маски RATED GREEN

Всім привіт, надіюсь у вас все добре, це тяжкий день для всіх нас, але ми впораємся 🙏

Хочу поділитись своїми улюбленими масками, які я завжди маю мати на поличці. Це чудова комбінація для шкіри голови та волосся, яке підійде майже кожному.

В мене шкіра голови нормальна, схильна до жирності, мию раз на два дні. Волосся пряме, густе, але тонке, легко обтяжити.

Очищувальна та живильна маски RATED GREEN

Цією маскою я користуюсь приблизно 1,5 роки, і я завжди обираю її у вигляді пілінгу для шкіри голови. Оскільки продукт делікатний та ніжний, але дуже круто освіжає шкіру голову і може продовжити її чистоту.

Користуюсь переважно такими пробниками-саше, це 50 мл, але мені вистачає десь на 8 разів! Маска є дуже економною, і нема сенсу брати повну баночку. Текстура легка та кремова, відчувається дуже дрібні часточки солі, неозброєним оком не побачити. Аромат свіжий та ментоловий, і навіть нотки солі є 😄 Може спочатку бити в ніс, бо дуже активний, але він не набридливий.

Наносила цю маску по інструкції, ПІСЛЯ того як помила голову шампунем, але не на всю довжину волосся, тільки на голову. Масажую десь 5 хв, засіб трошки піниться і прям кінчиками пальців відчуваєш як гарно промивається шкіра через часточки солі. Опісля, лишаю ще маску на 10-15 хв, а за цей чам миюсь в душі. Під час цього часу відчуваєш дуже освіжаючий та охолоджувальний ефект, ніби голова легша стала 🙌

Після змиття маски, волосся дуже гладеньке, бо засіб має ще кондиціонуючий ефект (і то в інструкції пише, що можна не використовувати кондиціонер опісля). Після сушки, приємне відчуття легкості та свіжості, ніби в тебе весь час на голові була шапка і її зняли 😂

Isoamyl Laurate, Stearyl Alcohol, Glycerin, Methylpropanediol, Behentrimonium Chloride, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Sea Salt, Cetyl Esters, 1,2-Hexanediol, Cetrimonium Chloride, Menthol, Citric Acid, Sodium Phytate, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Octanediol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene

Засіб на основі розмаринової води (що ідеально підходить для шкіри голови, бо містить міліон властивостей і по регулюванні вироблення себуму, покращення кровообігу, антибактеріальні і т. д.) з багатьма синтетичними зволожувачами, сіллю та лимонною кислотою. Склад простий, але дієвий 🔥

Ця маска для волосся дуже популярна, але це виправдано її користю та результатом! Це знахідка для тонкого волосся, яке легко обтяжити, бо вона без силіконів.

Упаковка теж пробник-саше, якої вистачає десь на 5 використань. Текстура густіша ніж в попередньої, але все одно легка, її легко розподіляти по волоссі. А аромат тут просто ідентичний 1 в 1 до запаху стиглого банану, абсолютно не хімічний, і цей аромат наповнює всю ванну, але на волоссі на жаль не лишається.

По інструкції, маску можна і рекомендують наносити на шкіру голову, але я не ризикую, бо ітак жирниться швидко. Лишаю десь на 5 хв, цього достатньо. Уже під час змивання відчуваєш, наскільки волосся стало м'якше та гладке.

Water, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Isoamyl Laurate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Hippophae Rhamnoides Oil, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (JoJoba) Seed oil, Cetyl Esters, Cetrimonium Chloride, Menthol, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Octanediol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Fragrance(Parfum).

По компонентах це більше схоже на хороший кондиціонер, бо маски мають досить поживний склад. Але тут завдяки оліям авокадо, обліпихи, кокосу, оливковії, жожоба і синтетичним зволожувачам, волосся зволожене, м'яке, легке та при цьому необтяжене.

Коли я не знаю, яку маску чи пілінг обрати, я беру цих двох красунчиків Rated Green і вони з мого волосся роблять чудо 🤍

Бажаю вам спокійного дня 🙌