Pryk Lesia

Вечірнє очищення шкіри за крутий бюджет

Вечірнє очищення шкіри за крутий бюджет

На першому місці при проблемній шкірі - головне очищення,я експериментувала з різними брендами і знайшла своїх "любимчиків",тому ділюсь з вами. Можливо хтось не звертав на них увагу і дасть їм шанс. Почнемо з гідрофільної олії від українського бренду Skinbar. Моє вечірнє очищення починається з неї ,вона не супер очищує від макіяжу,але круто розчиняє косметику. Після неї в рух іде супер бюджетний міцелярний гель,також від українського бренду Dr.Sante , він забирає всю розчинену косметику(він супер м'який і дуже приємний для шкіри,не сушить) і після цього змиваю все очищуючим гелем для чутливої і сухої шкіри від Topicrem(він піниться і економний у використані). Це комбо підійде тим,хто любить очищувати шкіру до скрипу але при цьому шкіра максимально зволожена. Після такого очищення висипів стало менше + чисті пори. Якщо день пройшов без макіяжу ,то використовую тільки гель від Topicrem.

Всі три продукта не викликали алергії ,не щиплять очі і не подразнюють шкіру. А від бренду Skinbar я спробувала майже все,можливо в когось є питання,поділюсь своїм досвідом користування🤍