saybeautyk

O’BAYS | Long-Lasting Brow Soap

O’BAYS | Long-Lasting Brow Soap
O’BAYS | Long-Lasting Brow Soap

Почати цей допис хочу з вдячності Тетяна Супронюк , бо саме вона подарувала мені це милко. Дякую, Тетянко 🖤

Я маю товсті, жорсткі, довгі і в якомусь сенсі «кучеряві» брови. Вона в мене обʼємні і дуже швидко ростуть, всі постійно в захваті від того, які ж гарні брови) але насправді з ними важко.

І найважче тут - це їх вкладання. Я пробувала різні засоби, але мало що мене задовольняє на 100%.

Останнім часом навіть жовтий гель got2be не виконує ідеально свої функції.

Ну і вже декілька місяців тому у мене опинилось супер-розпіарене мило від O’bays)

Продукт має дуже гарне пакування - на мій погляд воно стильне та мінімалістичне. Жестяна «ванночка» чорного кольору, в комплекті йде щіточка.

Обʼєм мила складає цілих 13 г і це ДУЖЕ багато, як на мене)

Окремо хочу написати про щіточку, яка йде в комплекті - мені вона взагалі не сподобалась.

Для моїх брів вона надто мʼяка, постійно перекручується при спробі вкласти брови. Короче, дуже незручна) тому я користуюсь подібною, але іншою щіточкою, з більш жорстким ворсом.

Конкретно про саме мило скажу одразу, що воно мені сподобалось)

Правда, я досі не сильно зрозуміла, яку кількість води до нього додавати. Найчастіше я просто змочую водою саму щіточку, а потім набираю мило. Змочую нормально, але не до такого ступеню, щоб з неї текло і в баночці з милом була каша.

Брови вкладаються доволі «жорстко» - в хорошому сенсі. Чим менше води, тим більш стійка укладка) для мене це великий плюс.

Я не помітила ніяких білих комочків чи нальоту - укладка виглядає дуже природньою.

Не фарбую брови олівцями чи чимось подібним - просто вкладаю милом.

З негативного - я ношу окуляри, і вони в мене доволі масивні. Іноді оправа трохи «збиває» укладку, але в цілому її можна легко поправити навіть просто пальцем)

У висновку - мило мені сподобалось, воно зручне у користуванні і дає моїм бровам хоч і не ідеальну, але доволі стійку фіксацію.

Можу рекомендувати, тому що, наприклад, для більш мʼяких брів фіксація буде взагалі чудова) мені ж догодити важко і я думаю, що ідеального засобу для мене не існує. Але мило від O’bays близьке до ідеалу)