Bless | Рідкий віск для брів
Bless Beauty Brow Liquid Lami WAX
Нещодавно моя косметичка поповнилась новим фіксуючим засобом брів від бренду Bless. Сьогодні я готова ділитись своїми враженнями від тестування.
Оформлення неймовірно приємне та миле. Абсолютно немає нічого зайвого в оформленні флакона. Сам він виконаний з прозорого, матового пластику. А колір друку та сама кришечка виконані у ніжно рожевому кольорі.
Упаковка має вузький обмежувач, який дозує засіб. Він залишає на щіточці достатню кількість продукту для одного застосування. У процесі застосування флакончик щільно закручується, тому можна не перейматись, що засіб може забруднити косметичку.
Щіточка особисто мені сподобалася, хоча спершу мене трохи здивували її розміри. Насправді ж виявилась зручною, тому що вона дозволяє швидко вкласти волоски у потрібному напрямку, а короткі щетинки максимально близько підбираються до основи і дають можливість зачесати брови біля прикореневої зони волосків.
Консистенція середня за густотою, однорідна. Гель не рідкий, але й тягучий.
Гель абсолютно прозорий. На бровах невидим ий. Є легкий блиск у процесі нанесення, але потім волоски набувають природної матовості.
Загалом, фіксація виходить досить сильна і з гарним, природним фінішем. Волоски укладені, напрямок заданий, брови виглядають красиво та охайно. Я навіть сказала б, що є якийсь ефект, схожий на ламінування.
Стійкість теж на рівні, гель добре тримає задану форму протягом усього дня.
За дуже бюджетну ціну ми отримуємо засіб, що чудово справляється зі всіма своїми основними завданнями.
Коментарі (0)